Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Andrei Vlad: „Îl cunosc, ştie că a greşit!” Ce şanse are în faţa lui Târnovanu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2022, 22:37

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Andrei Vlad: „Îl cunosc, ştie că a greşit! Ce şanse are în faţa lui Târnovanu

Andrei Vlad a pierdut prima echipă la FCSB la ordinul lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Andrei Vlad. Portarul a fost scos din primul „11” de Gigi Becali, după ce a comis mai multe gafe în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Andrei Vlad nu are nicio şansă în acest moment să îl scoată din poartă pe Ştefan Târnovanu, cel care se află într-o formă de zile mari.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Andrei Vlad

Îl cunosc, ştie acum ce a greşit. Nu va mai risca, nu va mai face ce a făcut. E garantat. Aşa cum Târnovanu i-a luat locul lui Vlad în poartă, oricând şi Vlad poate să-i ia locul lui. Doar că acum e foarte greu, e în mare formă, nu-l scoate nimeni din poartă.

Mie nu-mi convine situaţia care e acum. Nu-mi convine ca doi portari de valoare… Vlad e un portar excepţional. Cred că poarta echipei naţionale, în viitorul apropiat, se va disputa între cei doi. Vlad are nişte calităţi extraordinare„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ştefan Târnovanu, asaltat de oferte

FCSB are o ofertă de cinci milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu. Deşi cerea un preţ dublu, Gigi Becali este dispus să îl vândă pe tânărul portar. Latifundiarul din Pipera a făcut declaraţia serii când a vorbit despre transfer.

Reclamă

În vârstă de 22 de ani, Ştefan Târnovanu este cotat la 700.000 de euro. Acesta a devenit titular după gafele uriaşe a lui Andrei Vlad. A bifat 21 de prezenţe ca titular la FCSB, iar în 10 dintre acestea a păstrat poarta intactă.

„Am şi o ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. De la 2… a zis îl dai cu 3, cu 4? Am zis 10. A zis acum, a venit cu o ofertă… îl dai cu 5 milioane? Sunt 2 echipe, una din Portugalia şi una din Franţa.

Vin acum să negocieze. Stai să vedem. Dacă iau cinci milioane, nu mă interesează cine mai apără la FCSB. Mă duc eu în poartă. Sunt 5 milioane, sunt şi eu om, nu pot să rezist”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru îl cere pe Ştefan Târnovanu la naţională după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1

Basarab Panduru îl cere pe Ştefan Târnovanu direct la echipa naţională a României. Portarul de 22 de ani a fost MVP-ul duelului FCSB – FC U Craiova 1948, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1.

„Tânovanu, dacă o ţine tot aşa, în doi, trei ani trebuie să fie portarul naţionalei. Mai sunt portari interesanţi, mulţi sunt buni, Robert Popa, Aioani, portari cu perspectivă, de viitor, dar Târnovanu are ceva peste ceilalţi.

Scoate nişte mingi grele, aia a lui Bauza (n.r. în minutul 38) în partea dreapta e grea. Are reflexul de a apăra mingea. Te scoate, da. Ce e greu, scoate, ceea ce nu e puţin lucru.

Şutul lui Bauza mi s-a părut greu, te arunci jos, dar îmi place ce văd la băiatul ăsta. Părea că Vlad e cel mai mare, cel mai tare, e Messi, dar vezi ce e fotbalul ăsta?„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și