Închide meniul

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Florinel Coman, după ce a fost faultat dur în Rapid – FCSB: „Nu s-a antrenat de atunci!”

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 8:21

Reclamă
Mihai Stoica, anunț despre situația lui Florinel Coman, după ce a fost faultat dur în Rapid – FCSB: Nu s-a antrenat de atunci!”

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a făcut un anunț cu privire la situația lui Florinel Coman, după ce acesta a fost faultat dur în derby-ul dintre Rapid și FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține că „Mbappe de România” nu s-a antrenat normal câteva zile după meciul din Giulești, și a revenit în sală abia joi, alături de Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a plâns de arbitraj, după derby-ul pierdut în Giulești cu Rapid. Florinel Coman a fost faultat extrem de dur de Răzvan Onea, iar roș-albaștrii au fost nemulțumiți de faptul că fundașul lui Adrian Mutu nu a fost sancționat cu cartonaș roșu. Și Andrea Compagno a fost luat în vizor de giuleșteni, fiind „victima” lui Dragoș Grigore.

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Florinel Coman, după ce a fost faultat dur în Rapid – FCSB

Mihai Stoica a fost întrebat dacă Florinel Coman și Andrea Compagno au văzut conferința de presă a lui Kyros Vassaras, în care șeful CCA a vorbit despre faulturile asupra lor, din derby-ul cu Rapid. MM susține că cei doi se antrenau la momentul declarațiilor grecului.

În acest context, managerul general de la FCSB a declarat că Florinel Coman nu s-a putut antrena câteva zile, urmele faultului lui Răzvan Onea fiind încă vizibile.

De asemenea, oficialul vicecampionilor a mai avut un mesaj dur pentru Kyros Vassaras, despre care susține că nu observă faptul că faulturile Rapidului erau evident de cartonaș roșu.

Reclamă

„(n.r. – Dacă Compagno şi Coman au văzut conferinţa lui Vassaras) Compagno şi Coman erau în sală. Coman nu s-a antrenat cu echipa până acum din cauza acelui cartonaş galben. Are piciorul violet, dar nu contează. Au rămas consternaţi.

E o sfidare la adresa a milioane de suporteri, a oamenilor care au băgat o grămadă de bani şi a bunului simţ. Nu poţi să vezi ceva şi să spui altceva”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, discurs dur la adresa lui Răzvan Onea

Mihai Stoica a avut un nou discurs dur la adresa lui Răzvan Onea. Oficialul de la FCSB a spus că nu are de ce să îi ceară scuze lui Onea pentru discursul dur pe care l-a avut la adresa fundaşului de la Rapid, inițial.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a precizat că nu l-a numit „animal” pe Onea, ci a folosit o comparaţie când a vorbit despre intrarea asupra lui Florinel Coman.

”Bun, să îşi retragă şi el faultul. Ce am spus? Eu am spus că doar una animal poate să facă aşa ceva, n-am zis că el e un animal. Dacă tu respecţi fenomenul, trebuie să respecţi adversarul.

Dacă ai o asemenea intrarea, dar tu, culmea, faci asta asupra unui jucator care nu a lovit niciodată, care vine după o accidentare…. M-am întâlnit cu el în mall şi nu puteam să nu mă uit la genunchi, cusătura aia foarte mare şi mă uitam cu tristeţe cât de grea e viaţa de fotbalist. Şi tu acum ce faci? Asta a fost o intrare sălbatică. Nu am văzut niciodată o astfel de intrare! Ieşită din comun.

Doamne… Băiat destept? Fiecare îşi apără echipa, jucătorii. Eu cu Daniel Niculae am o relaţie foarte bună, cu Mutu la fel, nu am absolut nimic ce să le spun lor. Până la urmă suporterii, publicul larg din România vede dacă a fost măcel sau nu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și