Închide meniul

Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Răzvan Onea: „N-am zis că el e un animal! A fost o intrare sălbatică!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2023, 20:51

Reclamă
Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Răzvan Onea: „N-am zis că el e un animal! A fost o intrare sălbatică!

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a avut un nou discurs dur la adresa lui Răzvan Onea. Oficialul de la FCSB a spus că nu are de ce să îi ceară scuze lui Onea pentru discursul dur pe care l-a avut la adresa fundaşului de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a precizat că nu l-a numit „animal” pe Onea, ci a folosit o comparaţie când a vorbit despre intrarea asupra lui Florinel Coman.

Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Răzvan Onea

”Bun, să îşi retragă şi el faultul. Ce am spus? Eu am spus că doar una animal poate să facă aşa ceva, n-am zis că el e un animal. Dacă tu respecţi fenomenul, trebuie să respecţi adversarul.

Dacă ai o asemenea intrarea, dar tu, culmea, faci asta asupra unui jucator care nu a lovit niciodată, care vine după o accidentare…. M-am întâlnit cu el în mall şi nu puteam să nu mă uit la genunchi, cusătura aia foarte mare şi mă uitam cu tristeţe cât de grea e viaţa de fotbalist. Şi tu acum ce faci? Asta a fost o intrare sălbatică. Nu am văzut niciodată o astfel de intrare! Ieşită din comun. 

Doamne… Băiat destept? Fiecare îşi apără echipa, jucători. Eu cu Daniel Niculae am o relaţie foarte bună, cu Mutu la fel, nu am absolut nimic ce să le spun lor. Până la urmă suporterii, publicul larg din România vede dacă a fost măcel sau nu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Răzvan Onea, prima reacţie după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman în Rapid – FCSB 1-0

Răzvan Onea a oferit prima reacţie, după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman, în derby-ul dintre Rapid şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-0. Fundaşul giuleştenilor susţine că nu a intenţionat să aibă o intrare agresivă asupra extremei roş-albastre, mărturisind că şi-a retras picioarele în momentul faultului.

Răzvan Onea a primit cartonaş galben în minutul 4 al derby-ului din Giuleşti, ca urmare a unui fault dur comis asupra lui Florinel Coman. După meci, roş-albaştrii s-au plâns de arbitraj şi au declarat că fundaşul giuleştenilor ar fi trebuit eliminat la faza din debutul partidei.

„Am pus piciorul tare în dueluri. Știam că trebuie să-i luăm tare ca să-i incomodăm. Mă bucur că ne-a reușit. La faza cu Florinel Coman nu m-am dus agresiv, ca să-l lovesc. Am tras picioarele, nu m-am dus cu talpa în față. Am venit în viteză și el s-a dat peste cap.

Reclamă 4 / 0/3

E o victorie foarte importantă. E o victorie la limită și e mult mai frumoasă. Am muncit foarte mult mult și sunt 3 puncte bine venite. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. Au fost senzaționali. Au contat atitudinea și sprijinul suporterilor. Nu am văzut o asemenea atmosferă pe alte stadioane.

Acum vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câștigăm și cu CFR Cluj. Cred că putem obține toate punctele până la final”, a declarat Răzvan Onea, pentru site-ul oficial al celor de la Rapid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și