Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Altă opţiune nu avem acum”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2023, 8:33

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Altă opţiune nu avem acum

Mihai Stoica, anunţ despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că Gigi Becali se va ţine de cuvânt şi îl va aştepta oricât pe căpitanul naţionalei României pentru a lua o decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat şi o schimbare majoră de strategie la FCSB. Acesta a spus că unul din marile obiective este Cupa României. Din sezonul viitor, câştigătoarea Cupei României va merge în preliminariile din Europa League.

Mihai Stoica, anunţ despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Rămâne de văzut. Gigi a zis că-l aşteaptă oricât (n.r. – Chiricheș). Altă opţiune nu avem în momentul ăsta. Am mai studiat nişte fundaşi centrali, dar nu. (n.r. – dacă Chiricheş nu va veni?) Cred că o să mai vină un fundaş central. Până în septembrie, mai e timp.

Depinde şi dacă mergi mai departe în Conference League, pentru că rămân doar două competiţii. Cupa României este foarte importantă în acest sezon, că te trimite în Europa League”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese

Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese şi are şanse mari să revină la FCSB. Fundaşul român a plecat de la formaţia din Serie A după doar un an de la transfer.

Reclamă

Anunţul a fost făcut de Simone Giaccatta, directorul sportiv al celor de la Cremonese, care a declarat şi că echipa sa nu a primit oferte pentru fundaşul român, înainte de rezilierea contractului.

„Nu am primit nicio ofertă pentru Chiricheș. Din acest motiv am evaluat rezilierea contractuală”, a declarat Simone Giaccatta, potrivit Sky Sport, citat de digisport.ro.

Vlad Chiricheş a jucat la echipa lui Gigi Becali în perioada 2012-2013, câştigând un titlu în Liga 1 şi Supercupa României. El a mai evoluat apoi pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş, cotat la 900.000 pe transfermark.com, a ajuns la Cremonese vara trecută, după ce s-a despărţit de Sassuolo. Sezonul trecut, fundaşul român a evoluat în 17 partide în toate competiţiile pentru formaţia din Serie A.

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş. Patronul FCSB a precizat că îl aşteaptă în continuare pe internaţionalul român şi o să continue să îl aştepte.

Mai multe știți voi decât eu. Pe mine mă interesează roadele. Vedem roadele dacă sporesc, întocmai ca la oi. Mai avem nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaș central. E, bine. Nu, la revedere! Nu mai luăm orice jucător, la duzină, claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulțumiți de Dawa în cantonament.

Chiricheș trebuie să dea un răspuns. Îl mai aștept cât vrea. E principala opțiune, că e cel mai bun dintre toți. Acum, e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, ei i-au făcut o contraofertă prin impresari. Impresarul a făcut altele, că ‘domne, că Gigi, ai luat pe el 10 milioane’. Lasă, mă, pui ce am luat. Și eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r. Pandurii Tg. Jiu). Eu, și cu 10 milioane, și fără, tot aia. Dar el, la revedere, dacă nu-l luam eu. Cine îl vindea cu 10 milioane? N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheș e un om extraordinar, el nu zice nu. Am vorbit, am înțeles că ar vrea să revină în România, mai mult pentru familie, pentru copii. A făcut milioane, că e băiat strângăreț, are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Omul vrea să se retragă cu familia, să le dea educație ortodoxă copiilor. Așa am înțeles”, a declarat Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și