Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre transferul ratat de FCSB! Jucătorul face senzaţie acum în Liga 1: „Am vrut să-l luăm!”

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 10:30

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ despre transferul ratat de FCSB! Jucătorul face senzaţie acum în Liga 1: „Am vrut să-l luăm!

Mihai Stoica, anunţ despre transferul ratat de FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre transferul ratat de FCSB. Claudiu Micovschi, jucătorul celor de la UTA, a fost pe „radarul” roş-albaştrilor, însă oferta lui Gigi Becali a fost refuzată, în favoarea uneia din ligile inferioare din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Micovschi a fost transferat la începutul sezonului de Rapid, fiind împrumutat ulterior la UTA, acolo unde a „renăscut” sub comanda lui Mircea Rednic. Atacantul de 24 de ani a marcat câte un gol în ultimele trei meciuri din Liga 1, oferind şi o pasă decisiviă.

Mihai Stoica, anunţ despre transferul ratat de FCSB

Mihai Stoica susţine că Mircea Rednic l-a ajutat pe Claudiu Micovschi la UTA, prin prisma faptului că i-a schimbat poziţia din atac. MM consideră că atacantul are vârsta perfectă, fiind un jucător pe care l-a urmărit încă de pe vremea când evolua în Italia.

Mihai Stoica a mai dezvăluit că Micovschi şi Vlad Dragomir, jucător care a evoluat la juniorii lui Arsenal, şi în prezent joacă la Pafos, au fost pe lista FCSB-ului.

Transferurile celor doi au picat însă, motivul fiind reprezentat de faptul că aceştia, alături de familiile şi agenţii lor, au preferat oferte venite de la cluburi din ligile inferioare din străinătate.

Reclamă

„Joacă pe o poziţie relativ nouă pentru el, el juca bandă când îl urmăream noi, acum trei-patru ani.

Dar îl vedeam doar al cincelea, adică bandă stânga, acum joacă puţin mai aproape de poartă, Mircea Rednic l-a văzut bine, i-a intuit calităţile şi uite că marchează în trei meciuri consecutiv, e mare lucru. Este un jucător născut în 99′. Are vârstă bună.

În ultima vreme, Micovschi, Vlad Dragomir, că tot e în generaţia lui, sunt jucători pe care noi am vrut să-i transferăm şi au fost cumva convinşi că e mai bine să joace la divizii inferioare afară decât să vină la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte mulţi copii care îşi lasă destinele în mâinile părinţilor şi a agenţilor. Până la urmă ajung la UTA, îşi dau seama că n-au viitor acolo”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Rapid l-a transferat pe Claudiu Micovschi în vară, acesta fiind jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Avellino, formaţie din Serie C. A fost cedat de giuleşteni la UTA, sub formă de împrumut până la finalul acestei stagiuni.

Claudiu Micovschi, declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani

Claudiu Micovschi a făcut o declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani. Jucătorul care a semnat cu Rapid a spus, într-un interviu, în 2121, că era fanul celor de la FCSB.

„FCSB este echipa mea de suflet. Sunt fan de când eram mic. Le urmăream meciurile. Prima dată m-am îndrăgostit de culorile acestui club, roşu şi albastru.

După aceea, destinul a făcut să semnez fix cu Genoa, care are aceleaşi culori„, a declarat Micovschi, în 2021, într-un interviu pentru Prima Tivvu.

Atacantul de 24 de ani, cotat la 150.000 de euro, s-a înţeles cu giuleştenii pentru un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și