Închide meniul

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB: „A fost o discuție!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 8:52

Reclamă
Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB: A fost o discuție!”

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că a existat o discuție cu tehnicianul lui Dinamo Kiev în urmă cu patru ani, însă nu se pune problema ca „Il Luce” să vină la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a lansat o variantă surprinzătoare, declarând că Gigi Becali îl dorește pe Mircea Lucescu pe banca FCSB-ului. După declarațiile fostului șef de la LPF, Mihai Stoica a venit cu lămuriri.

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

În 2019, Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a purtat o scurtă discuție cu Mircea Lucescu, în vederea posibilității ca tehnicianul să o preia pe FCSB. Asta s-a întâmplat în perioada în care „Il Luce” a venit la un meci al roș-albaștrilor și le-a ținut un discurs jucătorilor.

Mihai Stoica a declarat că nimic nu s-a concretizat atunci, și a mărturisit că îi este foarte greu să creadă că Mircea Lucescu ar putea renunța la Dinamo Kiev pentru a venit și a antrena la FCSB, în Liga 1.

„A fost o discuţie semi-serioasă în 2019, între Gigi şi Mircea Lucescu, dar nu s-a concretizat. N-am cunoştinţă de aşa ceva. Pleacă de la Dinamo Kiev să vină la noi acum? Să fim serioşi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din vara lui 2020. În acest sezon, echipa tehnicianului român este calificată în play-off-ul Conference League, acolo unde se va duela cu Beșiktaș, pe stadionul din Giulești.

Mircea Lucescu, reacţie fabuloasă despre o posibilă venire la FCSB

Mircea Lucescu a avut o reacţie fabuloasă despre o posibilă venire la FCSB. Dumitru Dragomir a lansat ipoteza că Gigi Becali ar încerca să îl convingă pe cel mai titrat antrenor român să preia banca tehnică a vicecampioanei României.

„Il Luce” s-a amuzat când a auzit declaraţiile oferite de fostul preşedinte al LPF. Antrenorul lui Dinamo Kiev a lăsat de înţeles că nu ar avea o problemă să lucreze cu Gigi Becali dar că, pentru moment, nu s-a discutat despre o întoarcere a lui în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu am auzit nimic de vreun interes al FCSB sau al altui club. Nu pot să comentez ce zice Mitică Dragomir. El este Mafalda (n.r. ghicitoare), Oracolul din Bălcești. Știe tot și aude tot (n.r. râzând).

Eu îl admir pe Gigi Becali, este un om care a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc, puțini au realizat ce a făcut el. Nu pot să comentez dacă m-aș întoarce în Romania”, a declarat Mircea Lucescu pentru iamsport.ro.

Mircea Lucescu a câştigat titlul cu marile rivale ale roş-albaştrilor. A făcut-o pe Dinamo campioană în 1990 şi a triumfat cu Rapid în 1999. FCSB aşteaptă din 2015 să cucerească un nou trofeu în Liga 1.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și