Închide meniul

Mircea Lucescu, reacţie fabuloasă despre o posibilă venire la FCSB: „El este Mafalda! Ştie şi aude tot!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 14:53

Reclamă
Mircea Lucescu, reacţie fabuloasă despre o posibilă venire la FCSB: „El este Mafalda! Ştie şi aude tot!

Mircea Lucescu, reacţie fabuloasă despre o posibilă venire la FCSB

Mircea Lucescu, în Giuleşti alături de Dan Şucu / Profimediaimages

Mircea Lucescu a avut o reacţie fabuloasă despre o posibilă venire la FCSB. Dumitru Dragomir a lansat ipoteza că Gigi Becali ar încerca să îl convingă pe cel mai titrat antrenor român să preia banca tehnică a vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” s-a amuzat când a auzit declaraţiile oferite de fostul preşedinte al LPF. Antrenorul lui Dinamo Kiev a lăsat de înţeles că nu ar avea o problemă să lucreze cu Gigi Becali dar că, pentru moment, nu s-a discutat despre o întoarcere a lui în fotbalul românesc.

Mircea Lucescu, reacţie fabuloasă despre o posibilă venire la FCSB

Lucescu a fost pus pe glume când a fost întrebat despre zvonurile lansate de „Mitică” Dragomir.

Nu am auzit nimic de vreun interes al FCSB sau al altui club. Nu pot să comentez ce zice Mitică Dragomir. El este Mafalda (n.r. ghicitoare), Oracolul din Bălcești. Știe tot și aude tot (n.r. râzând).

Eu îl admir pe Gigi Becali, este un om care a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc, puțini au realizat ce a făcut el. Nu pot să comentez dacă m-aș întoarce în Romania”, a declarat Mircea Lucescu pentru iamsport.ro.

Reclamă

Anunţul făcut de „Oracolul din Bălceşti” vine la o zi după ce FCSB a fost eliminată din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Am auzit că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu. I-a bâzâit o albină pe la ureche. Nu fac glume, vorbesc serios, aşa am auzit.

Dacă nu merge Dinamo Kiev mai departe în Conference League ar vrea să îl aducă. Asta ar fi mutare! Aşa am auzit, ar fi bombă!”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a câştigat titlul cu marile rivale ale roş-albaştrilor. A făcut-o pe Dinamo campioană în 1990 şi a triumfat cu Rapid în 1999. FCSB aşteaptă din 2015 să cucerească un nou trofeu în Liga 1.

Gigi Becali, după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Schimbările nu au fost făcute bine! Nu m-am băgat”

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de Elias Charalambous după Nordsjaelland – FCSB 2-0, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Patronul de la FCSB a avut un discurs dur.

Nu am ce măsuri să iau. O să le iau ca să fac treaba mea şi să nu mai fac voi. Să nu se bage patronul. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluţă atacant şi am fost de acord. Prima dată şi schimbările. M-au informat. Nu am zis că dacă merge echipa fac ca ei. Poate aveam alte idei.

Am vrut să fac ca ei. S-a accidentat la antrenament, pe terenul acesta a făcut o entorsă. Nici schimbările nu au fost făcute bine. Şi Chiricheş a făcut greşeala asta. Nou nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. Antrenorii trebuie să antreneze cornerele. Vreau să văd jucător care să poată să ridice mingea din corner.

Dacă era după mine, îl scoteam pe Djokovic şi îl băgam pe Cordea. Nu dau vina pe ei şi dau vina pe mine„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și