Închide meniul
NEWS ALERT

Mihai Stoica, anunţ devastator: „Compagno şi Olaru nu vor mai juca anul acesta! Au fost cusuţi pe masa de operaţie”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2022, 20:34

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ devastator: „Compagno şi Olaru nu vor mai juca anul acesta! Au fost cusuţi pe masa de operaţie

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica, anunţ devastator despre Andrea Compagno şi Darius Olaru. Managerul general de la FCSB a spus că cei doi nu vor mai juca în acest an. FCSB mai are de jucat derby-ul cu CFR Cluj şi cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că cei doi au fost cusuţi chiar pe masa de operaţie. Mai mult, Mihai Stoica a dezvăluit un episod incredibil de la pauza meciului cu Chindia, câştigat de FCSB cu scorul de 2-0.

Mihai Stoica, anunţ devastator: „Compagno şi Olaru nu vor mai juca anul acesta!”

Da, s-au făcut RMN-uri, au fost amândoi la spital în Ploieşti, cusuţi, Compagno chiar pe masa de operaţie. Avea o plagă deschisă uriaşă. Darius Olaru, tot o plagă deschisă şi un hematom, un cartof. Nu vor mai juca anul ăsta, e exclus. Ceva pozitiv este din toate astea. În pauză, jucătorii urlau în vestiar „jucăm pentru ăştia doi”. Folosesc cuvinte mari, se poate naşte un spirit cum nu credea. Cum s-au prezentat pe terenul ăsta, pe care nu se putea juca fotbal… Nu are drenaj. Mingea se oprea în băltoace, nu se poate aşa ceva„, a mai spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru

Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru din meciul Chindia – FCSB 0-2, din etapa a 20-a din Liga 1. Cei doi jucători roș-albaștri s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești și au fost transportați la spital.

Atacantul italian și-a spart capul și a avut nevoie de 10 copci pentru a închide rana, potrivit prosport.ro. Andrea Compagno a acuzat stări de amețeală după accidentarea teribilă, iar astăzi va mai efectua un control medical.

Reclamă

Risto Radunovic, înspăimântat de ciocnirea horror dintre Olaru şi Compagno

Risto Radunovic a fost înspăimântat de ciocnirea horror dintre Darius Olaru şi Andrea Compagno, din minutul 2 al meciului dintre Chindia şi FCSB, terminat cu victoria oaspeţilor, cu 2-0.

Fundaşul a transformat penalty-ul de 1-0, dar gândul i-a rămas la momentul în care colegii săi, Olaru şi Compagno, s-au lovit violent cap în cap în timp ce urmăreau o minge.

“Am făcut un meci foarte bun în această seară, pe un teren foarte greu. Am obținut victoria fără emoții și fără a întâmpina faze periculoase la faza noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Știu de la pauză că sunt la spital (n.r. Compagno și Olaru). Au suferit o accidentare foarte urâtă și foarte gravă. Sper să fie cât mai bine. Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare.

Amândoi au întrebat dacă e posibil să continue. Nu puteau asta, în niciun caz. Le dedicăm victoria lor. Sunt jucători foarte importanți pentru noi”, a spus Radunovic după meciul de la Ploieşti.

FCSB, victorie cu Chindia lui Toni Petrea

FCSB a învins-o, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Liga 1. 

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalty. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani – şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și