Închide meniul

Darius Olaru, aproape de transferul vieţii, după evoluţia stelară din FCSB – Hermannstadt 3-0

Dan Roșu Publicat: 17 decembrie 2023, 10:20

Reclamă
Darius Olaru, aproape de transferul vieţii, după evoluţia stelară din FCSB – Hermannstadt 3-0

Darius Olaru, aproape de transferul vieţii

Darius Olaru, în timpul meciului CFR Cluj - FCSB 1-1 - Profimedia Images

Darius Olaru e aproape de transferul vieţii, după evoluţia spectaculoasă din meciul FCSB – Hermannstadt 3-0, în care a reuşit o dublă. Căpitanul liderului ar putea ajunge în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Monza este echipa care şi-a trimis oamenii pentru a-l vedea la lucru pe Arena Naţională pe Olaru, care a ajuns după meciul cu Hermannstadt la 10 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Darius Olaru, aproape de transferul vieţii, după evoluţia stelară din FCSB – Hermannstadt 3-0

Italienii de pe locul 10 din Serie A au avut ce vedea şi există şanse mari ca Monza să revină cu o ofertă în această iarnă către Gigi Becali pentru omul pe care FCSB plătea 600.000 de euro, în 2020. Mijlocaşul de 25 de ani e cotat la 5.3 milioane de euro şi are parte de o stagiune de excepţie.

Rămâne de văzut ce sumă va accepta Gigi Becali pentru cel mai bun produs al său de export din acest moment. Cu un an în urmă, Giovanni Becali susţinea că vărul său a cerut 8 milioane de euro pentru căpitan, refuzând o ofertă de 5 milioane de euro.

Florinel Coman, uluit de Darius Olaru

Florinel Coman este uluit de Darius Olaru. „Mbappe” spune că Olaru are execuţii fabuloase la antrenamente, pe care a început să le arate şi în meciurile oficiale. Olaru a înscris ultimele 3 goluri ale celor de la FCSB în Liga 1.

Reclamă

După golul marcat în derby-ul cu CFR Cluj, Olaru a reuşit o dublă de senzaţie cu Hermannstadt şi a devenit golgheterul campionatului cu 10 goluri marcate. Coman a anunţat că vrea ca Olaru să fie golgheter şi la finalul sezonului.

„Da, vrem să îl facem golgheter. Şi el îşi doreşte. Ne bucurăm că ne ajută. El ne ajută şi în teren, dar şi în afara lui. Este un jucător de grup, este o plăcere să îl vezi cum se antrenează. Ne bucurăm să îl avem alături de noi. El a fost un om de execuţii, şi la antrenamente are execuţii superbe. Sezonul acesta are mai mult curaj. La antrenamente are execuţii, dar uitaţi că vă arată şi la meciurile oficiale.

Chiar dacă am marcat două goluri, am avut un meci cu Oţelul. A mai rămas un meci pe care trebuie să îl câştigăm cu orice preţ. Am jucat cu CFR Cluj, am făcut egal şi am păstrat aceeaşi diferenţă. Nu s-a întâmplat nimic la Cluj, am făcut un egal, s-a mai ars o etapă. Este un meci pe care să îl câştigăm, nu ne gândim la vacanţă. Asta este, îţi iei bilet de avion şi după meciul de la Iaşi. Sunt şi meciurile aproape unul faţă de altul. Poate putem să mărim diferenţa de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut echipă şi în campania asta (n.r. – despre convocarea la EURO). Chiar cred că putem fi la EURO şi îmi doresc asta”, a spus Florinel Coman.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și