Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ uriaş despre Iulian Cristea: „S-ar putea să se refacă în timp record! Îl ajută şi corpul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 22:48

Mihai Stoica, anunţ uriaş despre Iulian Cristea: „S-ar putea să se refacă în timp record! Îl ajută şi corpul!

Iulian Cristea s-a accidentat în meciul României din Muntenegru

Iulian Cristea s-a accidentat în meciul Muntenegru - România 2-0 / Antena Sport

Mihai Stoica, anunţ uriaş despre Iulian Cristea. Fundaşul celor de la FCSB ar putea să revină pe teren la finalul acestui an. Iulian Criste s-a accidentat grav în meciul Muntenegru – România, scor 2-0, din UEFA Nations League. Fundaşul de la FCSB a fost operat în Italia şi, iniţial, se credea că nu mai are nicio şansă să mai joace în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi operaţia de ruptură de ligament încrucişat necesită o pauză îndelungată, Mihai Stoica a anunţat că Iulian Cristea ar putea reveni pe teren la finalul acestui an.

Mihai Stoica, anunţ uriaş despre Iulian Cristea. Când ar putea reveni pe teren fundaşul de la FCSB

Cristea s-ar putea să se refacă în timp record, să prindă în decembrie să joace. El lucrează excepțional și îl ajută și corpul.

Sunt unii jucători pe care îi ajută corpul. Doi jucători ni s-au accidentat la Cluj, aceeași accidentare, Filip și Nedelcu. Nedelcu era în trei luni pe teren, Filip a trebuit să se mai opereze o dată. Pur și simplu nu-l ajuta corpul„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Iulian Cristea s-a accidentat în debutul meciului Muntenegru – România 2-0

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 1 al meciului Muntenegru – România, jucat în vară, și a fost schimbat de Edi Iordănescu. Jucătorul nostru s-a rupt după un duel aerian cu un adversar. Cristea a aterizat rău și s-a lovit la genunchi.

Reclamă

Jucătorul lui FCSB a vrut să rămână pe teren, în ciuda accidentării. N-a mai rezistat însă decât 12 minute. În timpul unui sprint, s-a întins pe gazon și a cerut schimbarea.

Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova. Fotbalistul lui FCSB a fost bandajat și a început să plângă pe banca tehnică.

Iulian Cristea a fost operat la Clinica Vila Stuart din Roma de celebrul doctor Pier Paolo Mariani. Este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din Italia. De-a lungul timpului, acesta a mai operat şi alţi jucători de la vicecampioana României care s-au „rupt”.

Reclamă 4 / 0/3

Printre aceştia sunt Florin Tănase, Ionuţ Panţîru şi Dragoş Nedelcu. Panţîru a suferit, în luna aprilie a anului trecut, o ruptură a cartilajului de la rotula genunchiului drept şi încă nu a revenit pe teren. În 2016, Pier Paolo Mariani i-a reconstruit ligamentul încrucişat anterior lui Tănase, care trece acum printr-un moment excelent. A devenit golgheterul Ligii 1.

Modul uluitor prin care Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat

Mihai Stoichiţă a dat detalii, la acel moment, despre starea de sănătate a lui Cristea. Acesta s-ar fi „rupt” după ce a călcat în gaura unui aspersor.

„Despre Cristea am înţeles că a călcat într-o gaură a aspersorului. Eu am crezut că a fost lovit prima oară, la genunchi. Când colo uite ce s-a întâmplat. Îmi pare tare rău pentru că este o accidentare care o să-l ţină ceva vreme departe de teren.

Şi eu zic că era şi într-un moment bun pentru el. Dacă selecţionerul i-a acordat această încredere prin prezenţa lui în primul 11, pe un post nu cel mai obişnuit pentru el, înseamnă că are potenţial şi calităţi„, a declarat Mihai Stoichiţă în momentul în care a ajuns în Bosnia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și