Închide meniul

Mihai Stoica, anunț uriaș după accidentarea lui David Miculescu: „Nu sunt probleme care să-l țină departe!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2022, 13:14

Reclamă
Mihai Stoica, anunț uriaș după accidentarea lui David Miculescu: „Nu sunt probleme care să-l țină departe!

Ilie Poenaru știe ce-i lipsește lui David Miculescu pentru a se impune la FCSB

David Miculescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a anunțat că accidentarea lui David Miculescu din FCSB – Dunajska Streda 1-0 nu este atât de gravă precum s-a crezut inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu va lipsi în meciul cu Chindia de duminică, dar ar putea să fie apt de joc pentru prima manșă din play-off-ul Conference League, Cu Viking, săptămâna viitoare.

Mihai Stoica, anunț uriaș după accidentarea lui David Miculescu

”Miculescu are probleme, dar nu sunt probleme care să-l ţină departe. Probabil că nu va juca duminică, dar joi cu certitudine va fi”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

David Miculescu a fost implicat în mai multe dueluri tari și a avut de două ori nevoie de intervenția echipei medicale. În repriza a doua nu a mai putut continua meciul. S-a prăbușit și a avut nevoie de ajutorul staff-ului medical ca să părăsească terenul.

Gigi Becali l-a transferat pe Miculescu la FCSB, după ce i-a plătit clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro pe care o avea la UTA.

Reclamă
Reclamă 4

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali

David Miculescu a fost transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat. Patronul FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de 21 de ani adus de la UTA Arad.

„Eu cred că am făcut tot ce trebuia să fac. N-aveam fundaș central, acum n-avem treabă. N-aveam atacant, acum am adus doi atacanți. Când Bogdan va fi nouar, David va fi decar. Bine, 10 îl ține Tavi, David va avea 11. A fost ambiția asta și cu Sepsi, chiar mă las ca romul la mal? Mă înec ca romul la mal? Pentru ce? Am zis că mai fac un efort. Cei mai mult m-au influențat spectatorii.

Dacă ai puțină inteligență, UTA nu mai putea să ceară procente. Trebuie să ai inteligența matematică. Noi, dacă ne calificăm, luăm vreo 800.000. Și cu mai departe, ar fi vreo 7 milioane. Plus că nu aveam cu cine să mai jucăm. Acum îl avem pe David. Poate să fie Lewandowski la fizicul pe care îl are. Să nu creadă unii că pot să-l ia pe 10 milioane. Nu dau de la mine, l-am dat pe Tănase de 28 de ani cu 3 milioane și am luat un copil de 21 de ani.”, a declarat Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat.

Reclamă

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și