Închide meniul

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Posibil să iasă 2 săptămâni”

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 18:03

Reclamă
Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: Posibil să iasă 2 săptămâni”

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. Managerul general al echipei lui Gigi Becali a vorbit despre starea fotbaliștilor, după calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus, pe teren propriu, împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia, cu scorul de 3-2, după o partidă în care bulgarii au fost aproape să ducă meciul în prelungiri. Totuși, doi jucători ai vicecampioanei s-au accidentat în cadrul acestui meci.

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. Despre ce jucători este vorba

Managerul general de la FCSB a vorbit despre cei doi jucători care s-au accidentat la partida cu CSKA 1948 Sofia. Este vorba despre Alexandru Băluță și David Miculescu. În cazul fotbalistului care s-a alăturat în această vară vicecampioanei este vorba despre niște dureri în zona coastelor, iar în cazul lui Miculescu, potrivit lui Mihai Stoica, ar putea fi vorba de o problemă musculară sau la nerv.

„Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă… să vedem, are dureri la coaste, în timp ce la Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv. Am văzut un jucător care a fost star, Djokovic. Primele noastre goluri au fost de manual, de pus în ramă.

Nu aveam cum să fie joc reuşit din cauza terenului, din cauza arbitrului care a tolerat un joc foarte dur. Şi-au luat masuri la Coman că l-au lovit non-stop, a fost ultra faultat.

Reclamă

Băluţă, nu ştim, e posibil să iasă 2 săptămâni sau să joace încă din următorul meci. Depinde rezistenţa lui la durere! Asta este situaţia”, a spus „MM” Stoica, potrivit orangesport.ro.

În urma succesului din „dubla” cu echipa din Bulgaria, FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. În această etapă a competiției, vicecampioana o va întâlni pe Nordsjaelland, formație care a terminat campionatul din Danemarca pe locul al 2-lea, în sezonul trecut. Meciurile sunt programate pe data de 10 august, la București și pe 17 august, în Danemarca.

După duelul cu CSKA 1948 Sofia, pentru FCSB urmează partida cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. Acest meci reprezintă și revenirea „roș-albaștrilor” în Ghencea, după o pauză de 8 ani. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu a avut emoţii la FCSB – CSKA 1948: „La revedere cu vrăjelile”. Meciul cu CFR Cluj, adevăratul test

Chiar dacă a fost condusă în repriza a doua, atunci când bulgarii au revenit de la 0-1, Gigi Becali a declarat că nu a avut emoţii în ceea ce priveşte soarta calificării. Patronul celor de la FCSB l-a criticat şi pe arbitrul albanez al întâlnirii de pe stadionul Arcul de Triumf.

„Ce emoţii, de unde emoţii? Nu v-am zis că e câştigat? A fost câştigat. Care e rezultatul? La revedere cu minciunile, cu vrăjelile, am câştigat. Ce emoţie să am? A fost şi un arbitru ca Feşnic, un Feşnic albanez”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-0, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, este acum în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și