Închide meniul

Mihai Stoica anunţă un nou transfer la FCSB: „E un fundaş central interesant!”

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 10:55

Reclamă
Mihai Stoica anunţă un nou transfer la FCSB: „E un fundaş central interesant!

Mihai Stoica a criticat un "tricolor", după Belarus - România 0-0

Mihai Stoica într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica anunţă un nou transfer la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a pus ochii pe un fundaş central străin, după ce revenirea lui Vlad Chiricheş la echipa lui Gigi Becali este departe de a se concretiza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a efectuat în această vară trei transferuri. Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Syianbonga Ngezana s-au înţeles cu gruparea roş-albastră, în această perioadă de mercato.

Mihai Stoica anunţă un nou transfer la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB este în continuare în căutarea unui fundaş central. După plecările lui Joonas Tamm şi Iulian Cristea, roş-albaştrii l-au adus pe postul de stopper doar pe Syianbonga Ngezana.

Gigi Becali şi-a manifestat în nenumărate rânduri dorinţa de a-l aduce la echipa sa pe Vlad Chiricheş, însă Mihai Stoica a dezvăluit că are pe listă şi un alt fundaş central.

Managerul general al roş-albaştrilor susţine că stopperul pe care a pus ochii are un CV interesant, fiind născut în anul 2000.

Reclamă

„Ne mai uităm după un fundaş central. Gigi a zis că-l aşteaptă pe Chiricheş oricând. Eu mă mai uit. Chiar acum mă uit acum după fundaş central interesant. E născut în 2000, străin, cu un CV destul de bun”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, mesaj clar despre transferurile de la FCSB

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar despre transferurile de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a transmis faptul că nu vor mai pleca jucători de la formaţia vicecampioană în această perioadă de mercato, în ciuda dorinţei acestora de a prinde contracte la alte echipe.

Mihai Stoica a declarat că FCSB nu se va mai despărţi de niciun jucător în ceastă vară. MM susţine că nu există nicio ofertă concretă pentru vreun jucător al formaţiei vicecampioane.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că în ciuda acestui fapt, şi-ar dori să plece jucători precum Florinel Coman sau Darius Olaru, însă nu vor face acest pas în această vară.

Nu cred că vom mai vinde în vara asta. Când mă sună un agent, îi spun să-mi trimită e-mail pe fcsb.ro, nu vreau baliverne. Când sunt discuții, nu există nimic.

Toată lumea speră să plece, nu cred că ar fi cuiva căruia nu i-ar plăcea să plece Coman sau Olaru, pentru că au o clauză de reziliere pe placul lui Gigi. Dar nu cred că pleacă acum.

Am vândut și noi și Craiova pe niște bani la care nu se aștepta nimeni și sunt jucători plecați în campionate importante din Europa pe sume mai mici”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:25 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și