Închide meniul

Mihai Stoica „aprinde spiritele” înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Suntem favoriți! Astea sunt glumițe!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 20:08

Reclamă
Mihai Stoica „aprinde spiritele înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Suntem favoriți! Astea sunt glumițe!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica „aprinde spiritele” înaintea derby-ului FCSB – Rapid. MM e convins că roș-albaștrii sunt favoriți în fața giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este în afara play-off-ului, în timp ce Rapid ocupă locul secund. Chiar și așa, Mihai Stoica crede că clubul din Berceni este superior.

Mihai Stoica „aprinde spiritele” înaintea derby-ului FCSB – Rapid

Din punctul meu de vedere, noi suntem favoriți. Sigur, avem probleme de lot, nu pot să le spun, dar cred că suntem capabili să aliniem un prim 11 superior Rapidului. Poate fizic să stea mai bine ei, au avut timp să pregătească jocul, dar nu factorul fizic face diferența la jocul ăsta”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În tur, pe stadionul din Giulești, Rapid a învins-o cu 2-0 pe FCSB, meci în urma căruia Toni Petrea și-a dat demisia de la echipa din Berceni. Între timp, nici înlocuitorul său, Nicolae Dică, nu mai este la echipă.

Mihai Stoica nu crede că rapidiștii vor sta la tribuna 2 pe Arena Națională

Pe grupurile suporterilor rapidiști au apărut informații potrivit cărora fanii giuleșteni au cumpărat multe bilete la Tribuna 2. Mihai Stoica dezminte informația.

Reclamă
Reclamă 4

„Astea-s glumițe. Nu și-au luat bilete la Tribuna 2. Dacă și-au luat, atunci trebuie să vină fără fulare, fără însemne și să fie cuminți. Trebuie să se comporte exact ca suporterii noștri de acolo. Când pregătești o astfel de lovitură, în niciun caz nu anunți pe rețelele de socializare.

Am sărit puțin de 20.000 de bilete în total. Ei au 2.400 de tichete. Mi se pare că am fost noi foarte puțini în Giulești, doar 600. Ce să facem? O să mai vină lume și mâine, cel puțin 25.000 de spectatori. Nu-s puțini!”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Pintilii, mesaj de luptă înainte de FCSB – Rapid

Mihai Pintilii susține că derby-ul cu Rapid este unul dintre singurele rămase pentru roș-albaștrii, având în vedere că rivala Dinamo este în liga secundă. Tehnicianul susține că meciul va fi unul echilibrat, deși giuleștenii se află la o distanță uluitoare de 12 puncte în clasament.

Reclamă

Cât despre rivalii de la Rapid, Mihai Pintilii îi vede candidați cerți pentru a cuceri titlul din Liga 1. Fostul mijlocaș a declarat că-l va felicita pe Adi Mutu pentru munca depusă pe banca giuleștenilor. Totodată, Pintilii susține că rezultatul obținut de o echipă într-un derby este doar rezultatul efortului depus de jucători și de suporteri.

Într-un cuvânt, derby-ul campionatului, singurul care a rămas. Cred că e cel mai important meci al nostru și cel mai frumos. Sper să le facem o bucurie suporterilor și să câștigăm acest meci. (N.r. – Cum e să stai pe bancă la acest meci?) Greu, e greu să stai pe bancă și acum, și la meciul trecut, și când am jucat cu Slovan. Chiar nu mă așteptam, dar asta fiind situația, sunt aici să ajut clubul și sper să treacă cât mai repede perioada asta.

Cred că orice echipă se bucură să ne prindă printr-o perioadă mai proastă. (N.r. – E favorită Rapid?) Normal, din pricina locului din clasament. Dar în derby-uri niciodată nu contează chestia asta. În derby-uri se egalează tot. (N.r. – Se luptă la titlu Rapid?) Dacă sunt acolo, clar. Cine intră în play-off, se bate la titlu.

(N.r. – Despre Adrian Mutu) Am jucat cu el și la echipa națională. Pentru mine e un fost coleg, un antrenor bun, o să îi strâng mâna, o să îl felicit, simplu. (N.r. – Vei aborda altă tactică la meciul cu Rapid?) Nu, într-un derby nici nu trebuie să ai antrenor. Aici ține totul de tine și de suporteri. Vom vedea mâine, în funcție și de cum se simt jucătorii. Au jucat acum 3 zile un meci greu, au alergat destul de mult. Probleme am avut în apărare de când am început, e problema noastră cea mai importantă. Toată lumea e responsabilă și toți suntem vinovați pentru că primim goluri”, a declarat Mihai Pintilii, în conferința de presă premergătoare duelului dintre FCSB și Rapid.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

9:14

„Să continuăm să visăm” Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc” cu Olanda: „Putem scrie istorie”

9:01

„Să nu exagerăm!” Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi! Ce a spus despre România – Olanda

8:54

Uruguay – Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America. Echipa lui Bielsa e în sferturi

8:47

Sorana Cîrstea, după eliminarea severă de la Wimbledon: „Jocul meu a colapsat, am intrat în panică. Sunt dezamăgită de mine”

8:32

Diogo Costa a scris istorie, după ce a apărat trei penalty-uri în Portugalia – Slovenia! „Eroul” lusitanilor nu se teme de Franţa

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și