Închide meniul

Mihai Stoica, aproape de a anunţa o nouă hegemonie! Mesaj războinic pentru rivali: „Jucăm cel mai bun fotbal din ultimii ani!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2023, 10:37

Reclamă
Mihai Stoica, aproape de a anunţa o nouă hegemonie! Mesaj războinic pentru rivali: „Jucăm cel mai bun fotbal din ultimii ani!

Mihai Stoica este aproape dea anunţat o nouă hegemonie în fotbalul românesc

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica este aproape de a anunţa o nouă hegemonie în fotbalul românesc. Managerul general de la FCSB este de părere că echipa sa joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani. FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a prins curaj după ce FCSB a câştigat în deplasarea de la FC Argeş, A fost a 7-a victorie consecutivă în deplasare a celor de la FCSB.

Mihai Stoica, aproape de a anunţa o nouă hegemonie

Noi am avut o problemă foarte mare, că am luat un gol foarte ciudat, că Risto a încercat să dea mingea pe spate, nu i-a ieşit, iar pe atacantul piteştean l-a lovit mingea. Am avut ocazii mari, 7-1 raportul şuturilor pe poartă. Acum jucăm cel mai bun fotbal din ultimii ani”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica se teme de partida UTA Arad – FCSB

Mihai Stoica se teme de partida UTA Arad – FCSB! Managerul general de la FCSB s-a plâns de starea gazonului de la Arad și consideră că echipele, care nu dispun de un gazon decent, nu ar trebui să mai primească licență de Liga 1.

„Sunt foarte îngrijorat când nu avem ocazii, iar dacă ieri făceam 2-2 nu mă supăram deloc. Terenul e execrabil şi ne aşteaptă un alt teren execrabil la Arad. Nu ai cum să tolerezi să joci pe un asemenea gazon, iar stadionul din Arad e superb, poate preferatul meu. Soluţia e exact ca la instalaţia de încălzire sau ca la nocturnă. Nu ai nocturnă, nu joci în Liga 1. Nu ar trebui dată licenţa.

Reclamă

Problema gazonului e problema celor care dau licenţa. Nu se dă licenţă dacă gazonul nu se prezintă în condiţii bune, să nu se dea licenţa dacă nu funcţionează instalaţia de încălzire. Fă ceva!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Sorin Cârțu îl pune la punct pe Mihai Stoica

Sorin Cârțu nu înțelege de ce oficialii FCSB-ului „se plâng” după remiza înregistrată în meciul cu Universitatea Craiova. În plus, a vorbit în termeni critici despre Mihai Stoica.

„Am văzut multe comentarii despre meciul cu FCSB. Atâta timp cât tu ai posesia de 67%, iar ei de 33%, nu înțeleg de ce plâng atâta pentru o victorie care nu s-a realizat. Nu văd cum dracu’ să obții o victorie cu 33% posesie.

Reclamă 4 / 0/3

Am auzit că nu știe ce presiune făcea FCSB, cu 33% posesie. Au avut două ocazii, un șut al lui Coman din unghi și toată lumea plângea că n-a dat gol Coman cu stângul. Doar n-a jucat în Bundesliga, a jucat în România și știu foarte bine ce goluri a dat Coman și câte a dat cu stângul.

MM e acid, are acul scos mereu, ca să înțepe. Dar nu trebuie să-i răspundem de fiecare dată. Nu înseamnă că, dacă atacă, are și dreptate”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și