Închide meniul

Mihai Stoica are încredere în Farul Constanța: „Trece de primul tur”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 17:49

Reclamă
Mihai Stoica are încredere în Farul Constanța: Trece de primul tur”

Mihai Stoica are încredere în Farul Constanța

Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă / AntenaSport

Mihai Stoica are încredere în Farul Constanța. Managerul general de la FCSB a vorbit despre duelul „marinarilor” din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constănțenii se vor duela, pentru un loc în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor, cu cei de la Sheriff Tiraspol. Primul meci va avea loc pe 12 iulie, la Ovidiu, în timp ce returul se va juca pe 18 iulie, la Tiraspol.

Mihai Stoica are încredere în Farul Constanța. Oficialul i-a analizat pe adversarii lui Gică Hagi

Oficialul de la FCSB i-a analizat pe adversarii lui Gică Hagi, din preliminariile Ligii Campionilor. Mihai Stoica este de părere că jucătorii lui Sheriff Tiraspol nu ar trebui să îi pună probleme camioanei României. Acesta a menționat că lotul echipei care joacă în campionatul Moldovei este foarte diferit față de cel care a obținut performanțe pe plan european, în sezoanele trecute.

„Farul trece de primul tur. Da, i-am văzut. Nu se cunosc între ei. Au rămas patru jucători din trupa veche. Au venit alţi 10 jucători. M-am mai uitat eu după nişte jucători. Patru jucători au rămas din lotul de anul trecut, când o eliminau pe Partizan. Patru din tot lotul”, a spus „MM”, pentru orangesport.ro.

În trecut, mai exact în sezonul 2021/2022, cei de la Sheriff Tiraspol au reușit marea surpriză în grupele Ligii Campionilor și i-au învins pe cei de la Real Madrid, pe „Bernabeu”, cu scorul de 2-1. În acel sezon, echipa din Moldova a obținut 7 puncte și a terminat pe locul al 3-lea, într-o grupă din care făceau parte Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donetsk

Reclamă

Adrian Mazilu, aproape de un transfer istoric

Până la meciul cu Sherrif, Farul Constanţa poate da o altă lovitură. Adrian Mazilu e aproape de un transfer istoric, după un sezon în care a pus umărul la câștigarea titlului de către Farul Constanța, cu cele 7 goluri marcate.

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, o formație de Top 5 campionate îl vrea neapărat pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Hagi cere pentru cel mai important ”produs de export” 7 milioane de euro. Pe lista echipelor care îl doresc pe Mazilu e și Roma lui Jose Mourinho.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Farul va lua cele 7 milioane de euro pentru Mazilu, acesta ar deveni cel mai scump transfer din istoria echipei lui Hagi. Răzvan Marin pleca la Standard Liege, în 2016, pentru 4.8 milioane de euro.

Gică Popescu nu e îngrijorat că Farul a marcat un gol şi a primit 10 goluri în trei meciuri

Gică Popescu e de părere că aceste rezultate slabe din perioada de pregătire nu trebuie să îngrijoreze pe nimeni. Mai mult, Popescu spune că acest înfrângeri îl ajută pe Hagi să identifice problemele şi să le rezolve până la primul meci oficial. Farul – Sepsi, Supercupa României, va fi pe 8 iulie, în format live text pe AS.ro.

”Nu ne îngrijorează deloc, pentru că o mulți dintre jucătorii titulari sezonul trecut au lipsit. Avem 10 jucători care au rămas acasă, cei de la naționala mare, cei de la U21, cei accidentați.

Eu prefer să pierdem în pregătiri și să ne trezim, să începem sezonul foarte bine. Normal că nu ne-au căzut bine aceste rezultate negative, dar ne arată unde avem probleme. E bine să descoperim acum unde avem probleme”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și