Închide meniul

Mihai Stoica are o nouă funcţie la FCSB: „Gigi a părăsit-o şi eu am acceptat-o! Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 23:21

Reclamă
Mihai Stoica are o nouă funcţie la FCSB: „Gigi a părăsit-o şi eu am acceptat-o! Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă!

Gigi Becali începe "revoluţia" în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a anunţat că are o nouă funcţie la FCSB, după ce Gigi Becali a renunţat la ea. Astfel, MM va fi preşedintele Comisiei de Administraţie al clubului. Becali a anunţat într-o conferinţă de presă că vrea să renunţe la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a glumit când a spus că Mihai Stoica va decide tot la club. MM a acceptat propunerea lui Gigi Becali de a fi numărul 1 în club.

Mihai Stoica are o nouă funcţie la FCSB

„El a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi (n.r. – luni) a părăsit funcția! Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o. Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.

Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului, eu nu voi face schimbări”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre lupta la titlu. Oficialul de la FCSB e de părere că Farul Constanţa are şanse mari de a câştiga titlul. Echipa lui Hagi are 42 de puncte, cu 4 puncte mai mult decât CFR Cluj şi cu 5 mai mult faţă de FCSB.

Reclamă

„Nu cred că bate Sepsi pe Farul. Eu consider că suntem out din lupta la titlu„, a mai spus Mihai Stoica, cel care a spus că sunt şanse ca Becali să vândă echipa.

”Înţeleg că sunt deja cumpărători. Vorbesc în cunoştinţă de cauză. Ştiu că sunt oameni dispuşi să ofere suma respectivă. Fără Gigi Becali nu mă văd în club, nu”, a declarat Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21. Gigi Becali a avut o tiradă la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pentru faptul că a permis un joc dur la Rapid – FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage de la conducerea FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cineva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și