Închide meniul

Mihai Stoica așteaptă cu nerăbdare un derby din Liga 1: „Vor fi peste 40.000 de oameni!” Meciul care va umple Arena Națională

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 18:21

Mihai Stoica așteaptă cu nerăbdare un derby din Liga 1: Vor fi peste 40.000 de oameni!” Meciul care va umple Arena Națională

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

Mihai Stoica așteaptă cu nerăbdare un derby din Liga 1. Managerul general de la FCSB susține că partida dintre roș-albaștrii și Rapid va umple Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și Rapid sunt vecine de clasament în Liga 1. Ambele formații au câte 38 de puncte, și se clasează pe locurile 3, respectiv 4, după 21 de runde disputate.

Mihai Stoica așteaptă cu nerăbdare un derby din Liga 1

Mihai Stoica este convins că FCSB și Rapid se vor duela în acest sezon, în play-off-ul Ligii 1, declarând că ambele formații sunt bine poziționate. Astfel, managerul general al roș-albaștrilor susține că întâlnirea dintre aceste două rivale va genera mult interes din partea fanilor, care vor umple Arena Națională.

„Eu cred că la meciul cu Rapid din play-off, am încredere că vom juca împotriva Rapidului în play-off. Suntem bine poziţionaţi, şi noi, şi ei. (…) Cred că o să fie peste 35, 40.000 de spectatori. Depinde şi de vreme, sunt mulţi factori care concură la asta, dar cred că ne ducem peste 40.000!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În acest sezon, Rapid și FCSB și-au împărțit victoriile. Partida din tur a fost câștigată de giuleșteni cu scorul de 2-0, în timp ce în retur roș-albaștrii și-au luat revanșa și i-au învins pe rivali cu 3-1.

Reclamă

Mihai Stoica, ultimatum pentru Florinel Coman

Mihai Stoica a oferit declaraţii despre Florinel Coman, jucătorul care a ajuns rezervă la FCSB. Managerul roş-albaştrilor susţine că „Mbappe de România” trebuie să se redreseze, şi să-şi găsească din nou forma de vis din precedentele sezoane.

Florinel Coman trece prin cea mai complicată perioadă din cariera sa. Măcinat de accidentări în ultimele sezoane, mijlocaşul de 24 de ani a fost rezervă în ultimele şase partide pentru FCSB din Liga 1. În acest sezon, Coman a marcat patru goluri, în 25 de meciuri în care a evoluat, în toate competiţiile.

Mihai Stoica i-a stabilit poziţia lui Florinel Coman, susţinând că acesta poate evolua doar în banda stângă a atacului lui FCSB. Managerul roş-albaştrilor susţine că „Mbappe” trebuie să lupte pentru a-l scoate din primul 11 pe Octavian Popescu, cel care evoluează în prezent pe postul său.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, MM a declarat că perioada traversată de Florinel Coman este una extrem de delicată, deoarece nu s-a mai confruntat cu statutul de rezervă în trup patronată de Gigi Becali.

„Coman este atacant lateral stanga. Punct! Nu există altă poziţie pentru Coman. Aia e poziţia pe care joacă el încă de la juniori. Trebuie sa fie genul sa se autodepăşească pentru a-l scoate pe Octavian din echipă. Nu ştiu dacă este. Nu am idee. Nu l-am citit foarte bine până acum. Există fotbalişti pe care îi simţi de la inceput.

El trebuie să înţeleagă că este într-un moment foarte important al carierei pentru că nu a fost obişnuit să nu joace. Doi ani a avut probleme foarte mari din cauza accidentărilor, iar acum trebuie să joace bine pentru că e 100%. Trebuie să lupte să îl scoată pe Tavi din echipă. Aşa se rezumă situaţia la momentul acesta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și