Închide meniul

Mihai Stoica, ultimatum pentru Florinel Coman: „Trebuie să îl scoată pe Tavi din echipă!” Ce a declarat managerul de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 8:25

Reclamă
Mihai Stoica, ultimatum pentru Florinel Coman: „Trebuie să îl scoată pe Tavi din echipă! Ce a declarat managerul de la FCSB

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit declaraţii despre Florinel Coman, jucătorul care a ajuns rezervă la FCSB. Managerul roş-albaştrilor susţine că „Mbappe de România” trebuie să se redreseze, şi să-şi găsească din nou forma de vis din precedentele sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman trece prin cea mai complicată perioadă din cariera sa. Măcinat de accidentări în ultimele sezoane, mijlocaşul de 24 de ani a fost rezervă în ultimele şase partide pentru FCSB din Liga 1. În acest sezon, Coman a marcat patru goluri, în 25 de meciuri în care a evoluat, în toate competiţiile.

Mihai Stoica, ultimatum pentru Florinel Coman. Ce a declarat managerul de la FCSB

Mihai Stoica i-a stabilit poziţia lui Florinel Coman, susţinând că acesta poate evolua doar în banda stângă a atacului lui FCSB. Managerul roş-albaştrilor susţine că „Mbappe” trebuie să lupte pentru a-l scoate din primul 11 pe Octavian Popescu, cel care evoluează în prezent pe postul său.

Mai mult decât atât, MM a declarat că perioada traversată de Florinel Coman este una extrem de delicată, deoarece nu s-a mai confruntat cu statutul de rezervă în trup patronată de Gigi Becali.

„Coman este atacant lateral stanga. Punct! Nu există altă poziţie pentru Coman. Aia e poziţia pe care joacă el încă de la juniori. Trebuie sa fie genul sa se autodepăşească pentru a-l scoate pe Octavian din echipă. Nu ştiu dacă este. Nu am idee. Nu l-am citit foarte bine până acum. Există fotbalişti pe care îi simţi de la inceput.

Reclamă

El trebuie să înţeleagă că este într-un moment foarte important al carierei pentru că nu a fost obişnuit să nu joace. Doi ani a avut probleme foarte mari din cauza accidentărilor, iar acum trebuie să joace bine pentru că e 100%. Trebuie să lupte să îl scoată pe Tavi din echipă. Aşa se rezumă situaţia la momentul acesta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

FCSB mai are de disputat un singur meci, până la pauza competiţională din iarnă. Roş-albaştrii se vor duela cu Botoşani, într-un meci care se va desfăşura luni, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Mihai Stoica s-a convins după ce a văzut jocul FCSB-ului din meciul cu CFR Cluj

Mihai Stoica s-a convins după ce a văzut jocul FCSB-ului din meciul cu CFR Cluj, câștigat de campioana României la limită, scor 1-0. Managerul general al roș-albaștrilor consideră că echipa a arătat rău din cauza absențelor lui Andrea Compagno și Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a fost nevoită să joace derby-ul cu CFR Cluj fără doi dintre oamenii săi de bază și, în viziunea lui Mihai Stoica, diferența s-a văzut cu ochiul liber în mod negativ.

MM spune că, fără Andrea Compagno și Darius Olaru, jocul vicecampioanei suferă enorm.

“Ne-a nenorocit dubla aia accidentare de la Ploieşti, dacă acolo am reuşit să câştigăm doar prin determinare, acum absenţele au cântărit prea greu. Noi suntem o echipă cu Olaru şi Compagno, alta fără!”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Compagno și Olaru s-au accidentat grav în debutul meciului cu Chindia, din etapa a 20-a din Liga 1, după ce s-au ciocnit cap în cap.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și