Închide meniul

Mihai Stoica, atac furibund la adresa arbitrajului: „Şi-au bătut din nou joc de noi! Cum să nu intervină VAR?”

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 21:08

Reclamă
Mihai Stoica, atac furibund la adresa arbitrajului: „Şi-au bătut din nou joc de noi! Cum să nu intervină VAR?

Mihai Stoica, atac furibund la adresa arbitrajului

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a lansat un atac furibund la adresa arbitrajului, după ce FCSB a remizat în duelul cu Oţelul, din Cupa României. MM susţine că arbitrajul video ar fi trebuit să intervină, la golul anulat al lui Joyskim Dawa. Acesta susţine că mingea nu a ieşit de pe teren, iar FCSB era ca şi calificată dacă învingea la Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Oţelul, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Roş-albaştrii au deschis scorul prin Alexandru Băluţă, iar în minutul 86, Joyskim Dawa a punctat pentru 2-0. Golul fundaşului a fost anulat, motivul fiind reprezentat de faptul că mingea a părăsit suprafaţa de joc. Pe final de meci, Oţelul a reuşit să egaleze prin Ariel Lopez.

Mihai Stoica, atac furibund la adresa arbitrajului

Ca urmare a deciziilor controversate din meciul cu Oţelul, Mihai Stoica l-a criticat în termeni duri pe centralul partidei de la Galaţi, Florin Andrei. MM consideră că arbitrul şi-a bătut joc de FCSB, care cu o victorie, era ca şi calificată în sferturile Cupei României.

De asemenea, MM a mai declarat VAR ar fi trebuit să intervină la faza golului anulat al lui Dawa. Acesta a mai precizat că tuşierul a greşit în momentul în care a intervenit, şi trebuia să vorbească doar dacă ar fi văzut clar că mingea a părăsit suprafaţa de joc.

„Și-a bătut joc de noi Florin Andrei din nou. Ne analizează de la VAR golul de la Sibiu, iar acum ne anulează gol marcat de noi pentru că zice că a ieșit mingea. Și mingea nu a ieșit! Cum să nu poată interveni VAR-ul? N-are cum să vadă niciodată de acolo asistentul. Problema e că mingea nu iese și ni se scoate mingea din poartă. În campionat, la Rapid cu UTA, mingea e în poartă clar.

Reclamă

Tușierul trebuia să ridice doar dacă vedea verde între minge și linia de poartă. Dacă nu a văzut, nu trebuia să se bage. Golul s-a verificat la VAR, chiar dacă a ridicat fanionul asistentul. Noi eram practic calificați dacă am fi câștigat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş

Mihai Stoica a venit cu un anunţ despre Florinel Coman şi Vlad Chiricheş. Oficialul FCSB-ului i-a anunţat pe fanii vicecampioanei ce se întâmplă cu cei doi jucători care se recuperează după accidentările suferite.

Chiricheş a rezistat numai patru meciuri în Liga 1. S-a „rupt” în meciul cu UTA, din luna august. Jucătorul cu cel mai mare salariu din campionatul României este pe punctul de a reveni pe teren. Îşi poate face apariţia pe teren în derby-ul cu Rapid, de duminica viitoare. Florinel Coman s-a tratat la „vraciul” Marijana Kovacevic, după accidentarea suferită în duelul dintre FCSB și Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

”Coman face fizioterapie. Chiricheş are şanse mari să joace contra Rapidului. A avut o zi foarte importantă joi, când a dat Testul Izokinetic. La el e totul perfect în momentul ăsta.

Coman s-a întâlnit la Belgrad (n.r. la recuperare) cu Bîrligea şi Tachtsidis de la CFR. Să nu se înţeleagă că noi recurgem la ceva la care ceilalţi nu au acces„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:51 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și