Închide meniul

Mihai Stoica, atac violent la Cristi Săpunaru: „Face huliganism! Îi dădeam 10 etape suspendare!” Acuzaţii dure: „Mă înjura înfiorător”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2022, 9:06 / Actualizat: 13 mai 2022, 10:30

Mihai Stoica, atac violent la Cristi Săpunaru: „Face huliganism! Îi dădeam 10 etape suspendare! Acuzaţii dure: „Mă înjura înfiorător

Cristi Săpunaru a deschis scorul în Rapid - CFR Cluj

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci pentru Rapid/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica, atac violent la Cristi Săpunaru. Managerul general al FCSB îl acuză de huliganism pe căîpitanul Rapidului şi spune că i-ar fi dat 10 etape suspendare pentru incidentele de la finalul partidei cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost şi el „victima” lui Săpunaru, chiar la meciul direct din returul sezonului regular, câştigat de FCSB cu scorul de 3-1. Managerul roş-albaştrilor spune că Săpunaru l-a înjurat la finalul acelei partide.

Mihai Stoica, atac violent la Săpunaru: „El face huliganism”

Săpunaru are o singură scuză, are o carieră… poate îl lasă nervii la bătrâneţe. Deşi, e căpitan de echipă. Liderul unei echipe care joacă cu stadionul plin… nu asta se aşteaptă de la un lider.

Săpunaru, după meciul cu noi, când am bătut 3-1, întreba înjurându-mă pe mine, dar eu nefiind acolo, <<unde e>>… dar nişte înjurături înfiorătoare, <<nu mai plânge>> şi nu ştiu ce, nu, nu plângeam.

Eu la pauză i-am reproşat, foarte civilizat, lui Marinescu, îi semnalizase lui Kovacs penalty la Săpunaru cu Radunovic, mult prea uşor dat, dacă tot vorbim de penalty-uri, de Kovacs.

Reclamă

Săpunaru a ştiut să scoată penalty şi înjura pe acolo, adică Săpunaru face chestiile astea mereu şi nimeni nu îi face nimic.

Când era la Tg. Jiu, se înjura cu toată lumea că el urăşte Steaua. Bine, mă, băiatule, urăşti Steaua, foarte frumos, e treaba ta, dar totuşi trebuie oprit cumva.

El ce face, face huliganism, la Astra, la un moment dat, voia să vină ameninţător, eu zâmbeam. <<Na, vino, dacă tot vii>>. Se opreşte mereu, nu e chiar aşa cum se dă.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult se înfoaie, dar este totuşi… eu i-aş fi dat 10 etape (n.r. suspendare) şi pentru ce a făcut cu Bauza”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti au primit „nota de plată” după scandalul de la finalul meciului Rapid – FC U Craiova 1948 2-3

Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti s-au aflat la un pas de bătaie după meciul Rapid – FC U Craiova 1948 2-3, din play-out. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal i-a pedespit pe cei doi jucători. Nici cele două cluburi n-au scăpat în urma incidentelor din Giulești.

Cristian Săpunaru și Lorenzo Paramatti au primit câte două etape de suspendare și o amendă în valoare de 3.000 de lei, din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Cei doi jucători s-au aflat la un pas de bătaie pe teren, la finalul meciului dintre Rapid și FC U Craiova 1948, scor 2-3. Căpitanul Rapidului s-a dus „glonț” să-i ceară socoteală lui Paramatti, pe motiv că s-ar fi bucurat ostentativ în fața fanilor giuleșteni.

Săpunaru l-a împins violent pe fundașul italian, punându-i mâna în gât, apoi a fost ținut cu greu de arbitrul Marcel Bîrsan și ceilalți jucători, pentru ca spiritele să nu degenereze.

Conflictul dintre cei doi a continuat și pe tunalul de la vestiare, formând un haos general între staff-urile celor două echipe. Arbitrul central le-a arătat cartonașul roșu celor doi jucători.

Nu doar cei doi jucători au fost penalizați de Comisia de Disciplină a FRF, ci și cluburile. Rapid și FC U Craiova 1948 au fost amendate cu 10.000 de lei, repsectiv 16.875 de lei pentru incidente violente.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, atac violent la Cristi Săpunaru
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și