Închide meniul

Cristi Săpunaru, scandal monstru cu Paramatti după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3: „Du-te, tată, la vestiare!” / „Mi-au înjurat familia!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2022, 23:09 / Actualizat: 10 iunie 2022, 16:28

Cristi Săpunaru, scandal monstru cu Paramatti după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3: „Du-te, tată, la vestiare! / „Mi-au înjurat familia!

Cristi Săpunaru a intrat în conflict cu Lorenzo Paramatti

Orange Sport

Cristi Săpunaru, scandal monstru cu Paramatti, după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3. Cei doi jucători au fost la un pas de bătaie la finalul meciului. În minutul 87, căpitanul lui Mutu a avut o intrare criminală asupra lui Bauza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a sărit la gâtul lui Lorenzo Paramatti, imediat după ce Marcel Bîrsan a fluierat finalul partidei. Arbitrul, dar și colegii de la Rapid, abia l-au ținut în frâu pe Săpunaru, care a fost un car de nervi.

Cristi Săpunaru, scandal monstru cu Paramatti după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3

Paramatti și Săpunaru și-au continuat războiul și la vestiare. Arbitrul Marcel Bîrsan le-a arătat amândurora cartonașul roșu pe tunelul din drum spre vestiare. Jucătorul rapidist consideră că Paramatti a provocat conflictul.

„A început să le arate emblema suporterilor. Ai câștigat trei puncte, du-te, tată, la vestiare. Ne-am găsit cui să răspundem. Suntem proști că am pierdut.

Am avut o ocazie în prima repriză, luăm gol pe o greșeală a noastră. Mergem înainte, trebuie să câștigăm meciul de la Mioveni, să terminăm pe locul 7. Am uitat să ne mai apărăm. Suntem încă pe primul loc, suntem obligați să câștigăm la Mioveni. De când am venit în Giulești, stadionul e plin. La câte ocazii am avut în repriza a doua, nu e cel mai nereușit meci”, a explicat Săpunaru, citat de digisport.ro.

Reclamă

Lorenzo Paramatti, acuzații incredibile după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3

De cealaltă parte, Lorenzo Paramatti i-a acuzat pe jucătorii de la Rapid că l-au înjurat tot meciul.

Sunt liniștit, sunt fericit că am câștigat un meci foarte important. Au fost jucători de la Rapid care ne-au înjurat tot timpul, mi-au înjurat familia. La final, când am dat gol, el (n.r. Rareș Ilie) era supărat. Atunci am vorbit cu el, l-am întrebat dacă acum nu mai zice nimic. Atât, s-a terminat. Nu am probleme cu nimeni, așa e la fotbal, adrenalină. 

Eu nu am băgat mâna în fața nimănui. Nu știu cine m-a prins de gât, de la spate. Am vorbit, i-am zis că noi suntem Craiova, că sunt fericit că am câștigat derby-ul. Mă bucur pentru suporteri. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu de ce mi-a dat roșu, eu am plecat la suporteri când am văzut bătaia. Apoi a venit la vestiare arbitrul și m-a chemat. Cred că ne-au dat roșu, mie și lui Săpunaru”, a spus Lorenzo Paramatti.

Sursa: Orange Sport
Sursa: Orange Sport

Și fanii Rapidului au avut conflictul lor cu suporterii olteni. Ultrașii giuleșteni au aruncat cu sticle în jucătorii lui Nicolo Napoli, în drumul spre vestiare.

Cristi Săpunaru, intrare criminală asupra lui Bauza

Săpunaru a fost norocos că a rămas pe teren până la fluierul final. În minutul 87, căpitanul Rapidului a avut o intrare horror asupra lui Bauza.

Decarul lui FC U Craiova a scăpat singur cu Săpunaru, care a intrat prin alunecare direct la piciorele adversarului, din postura de ultim apărător. Arbitrul Marcel Bîrsan i-a acordat doar cartonașul galben lui Săpunaru.

Sursa: Orange Sport

Rapid – FC U Craiova 1948 2-3. Rapid a suferit prima înfrângere cu Adrian Mutu pe banca tehnică. „Briliantul” a fost învins chiar de fosta sa echipă, FC U Craiova 1948.

Rapid – FC U Craiova 2-3

Rapidiștii au început meciul cum nu se putea mai bine și au deschis scorul în minutul 8, prin autogolul lui Diallo. La un corner al gazdelor, Diallo și-a pierdut coordonarea și a uitat unde este mingea. În încercarea disperată de a-și găsi din nou reperele, Diallo si-a trimis balonul în propria poartă, cu călcâiul.

Avantajul echipei lui Mutu a fost anulat în minutul 44, de Andrea Compagno. Italianul a marcat cu o finalizare la firul ierbi, după o verticalizare a lui Bauza, care a trecut prin toată apărarea Rapidului.

Reclamă

În repriza a doua, tot oltenii au ieșit în evidență. Bauza a scos un penalty după ce scăpat singur cu Horațiu Moldovan. Responsabilitatea executării și-a asumat-o același Compagno, care l-a învins pe portarul Rapidului cu o panenka de efect, în stilul lui Karim Benzema.

În minutul 90+2, Diallo l-a faultat în careu pe Vojtus, iar arbitrul Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var. De la 11 metri, Alexandru Albu nu i-a dat nicio șansă lui Robert Popa. Când însă giuleștenii au crezut că au smuls egalul, oaspeții au dat lovitura la ultima fază.

Bataen a marcat în minutul 90+5 cu un sut pe jos de la marginea careului, la care Horațiu Moldovan n-a mai putut interveni.

S-a terminat 2-3, iar Rapid rămâne fără victorie în meciurile cu FC U Craiova 1948 din acest sezon. Oltenii au urcat pe locul 10. Giuleștenii rămân lideri în play-out, la egalitate de puncte cu Sepsi, ocupanta locului secund.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și