Închide meniul

Mihai Stoica avertizează, după plecarea lui Andrea Compagno: „Suntem cam puţini”. Ce soluţii are FCSB în atac

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 8:31

Reclamă
Mihai Stoica avertizează, după plecarea lui Andrea Compagno: „Suntem cam puţini. Ce soluţii are FCSB în atac

Mihai Stoica avertizează, după plecarea lui Andrea Compagno

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica avertizează, după plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Atacantul italian s-a despărţit de formaţia roş-albastră şi a semnat cu Tianjin Tiger, echipă din prima ligă a Chinei. Acolo, el va avea un salariu de 700.000 de euro pe sezon, motiv pentru care a şi refuzat un transfer în Turcia, ţară din care a avut oferte în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu plecarea lui Andrea Compagno, FCSB nu mai are în lot un vârf clasic, dar acest lucru nu îl nelinişteşte pe Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor.

Mihai Stoica avertizează, după plecarea lui Andrea Compagno: „Avem banca destul de scurtă”

Chiar dacă a recunoscut că FCSB are o „bancă scurtă”, Stoica a enumerat soluţiile pe care liderul din Liga 1 le are în acest moment în atac şi a ţinut să precizeze că echipa patronată de Gigi Becali a realizat performanţe notabile în momente în care nu a avut foarte mulţi jucători la dispoziţie:

„Noi avem banca destul de scurtă, dar variante pentru atacant avem. Avem Băluţă, Miculescu. Cu 9 fals, poate juca Tavi Popescu acolo, şi Phelipe Luis. Avem Coman care poate juca număr 9. Doar că suntem cam puţini. Însă, de câte ori echipa asta a făcut performanţe, am fost foarte puţini”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

În 55 de meciuri jucate la FCSB, Andrea Compagno a marcat 20 de goluri. El mai are alte 26 de reuşite în România, din perioada în care a evoluat pentru FCU Craiova. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, atacantul italian este cotat la 2,3 milioane de euro.

Reclamă

„Premeditare!” Bunicul lui Andrea Compagno, atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului: „Pleacă în sfârşit de la Bucureşti”

Bunicul lui Andrea Compagno a avut un atac total la Gigi Becali şi jucătorii FCSB-ului. Italianul s-a dezlănțuit după ce nepotul său a plecat de la echipa pregătită de Elias Charalambous.

„Mă bucur foarte mult că Andrea a plecat în sfârșit de la București. Până acum se știa, de către toată lumea, că nu mai există nicio șansă ca el să joace pentru FCSB. Din păcate, totul este ciudat în fotbal și nu mă mai surprinde nimic. Este clar că după ce, în sezonul trecut, a marcat 22 de goluri se aștepta ca el să fie un titular în această echipă care vrea să câștige campionatul.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Coechipierii săi, în ghilimele, nu l-au servit. A fost o premeditare din partea unor jucători individuali împotriva lui Andrea, dar apoi tot restul a fost, de asemenea, făcut de patron, pentru a-l distruge pe jucător.

Reclamă 4 / 0/3

A avut atât de multe oferte de la echipele importante din Olanda, din Turcia și din alte ligi. Patronul o zi l-a vândut, o zi îl denigrează, o zi l-a trântit pe prima pagină. Apoi nu l-a mai dat și apoi l-a vândut. O astfel de confuzie a creat, de asemenea, o stare de nesiguranță în Andrea. A trebuit să renunțe pentru că nu s-a putut lupta cu morile de vânt. Astăzi pot să vă spun că sunt fericit pentru el și pentru viitorul său”, a spus Salvo Armato, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor Vezi toate știrile
Citește și