Închide meniul

Mihai Stoica, categoric înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „E 1-1 între Gigi şi Mihai Rotaru, dar s-a terminat!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2022, 20:55

Mihai Stoica, categoric înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „E 1-1 între Gigi şi Mihai Rotaru, dar s-a terminat!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, bucurie în timpul unui meci / Hepta

  • Mihai Stoica, categoric înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Mihai Stoica este categoric înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. Managerul general al roş-albaştrilor e sigur că oltenii lui Laurenţiu Reghecampf îşi vor apăra corect şansele în această seară. Dacă echipa lui Dan Petrescu se impune, devine campioană pentru al cincilea sezon consecutiv. În cazul unei remize sau înfrângeri, titlul se decide la Buzău, în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul lui Gigi Becali are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova. Universitatea Craiova nu mai are niciun obiectiv în finalul de sezon, în afara barajului de Conference League. Oltenii nu pot să câștige titlul și au fost eliminați din Cupa României în semifinale, de Sepsi.

Mihai Stoica, categoric înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

”Toată lumea își face speranțe la noi. Nu neapărat că n-aș avea încredere. De jucat, se va juca cu certitudine. Sunt eu pesimist de felul meu. Eu sunt încă sub imperiul golului primit în minutul 88. Tonul lui nea Imi îl am implantat, cred că am cip.

Reclamă

Nu îmi fac iluzii ca să nu am deziluzii. (n.r – despre declarațiile lui Mihai Rotaru) Nu știu ce înseamnă pericol de accidentare. Până acum, e egalitate. În 2017, Mihai Rotaru a alcătuit o echipă puțin mai… după care, Gigi a plătit cu aceeași monedă.

E 1-1. Eu, din câte am înțeles, s-a terminat cu chestii de genul ăsta. Tocmai d-aia, având în vedere că eu îl consider pe Mihai Rotaru un om de cuvânt, cred că Universitatea Craiova își va apăra corect șansele în seara asta”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Oltenii folosesc jucătorii de bază în derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova

CFR Cluj – Universitatea Craiova este meciul care poate decide titlul în Liga 1. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu poate cuceri al cincilea titlu consecutiv. Rivala FCSB îşi pune speranţele în echipa lui Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Chiar dacă Mihai Rotaru anunţa că oltenii vor folosi chiar şi juniori în timpul meciului, Laurenţiu Reghecampf a utilizat cel mai bun prim „11” în derby. Cu excepţia lui Găman, care a fost rezervă în ultimele două meciuri, şi Ştefan Vlădoiu, care a fost titular ultima oară în luna februarie, antrenorul are jucătorii de bază. O altă noutate este Bogdan Vătăjelu, care joacă în locul lui Nicușor Bancu. Căpitanul oltenilor a fost suspendat după un gest golănesc în meciul cu Sepsi din Cupa României.

Cum arată echipele de start pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova:

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Letica – Cr. Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Birligea
Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ștefan, R. Bălan, Yuri, Cvek, Neguț, Petrila, Omrani, Sg. Buș
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Al. Crețu – Baiaram, Koljic, A. Ivan
Rezerve: Lazar, M. Constantin, Căpățînă, Nistor, Vînă, Roguljic, Gustavo, M. Danciu, Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”