Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova | Oltenii folosesc jucătorii de bază în derby! FCSB îşi pune toate speranţele în echipa lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2022, 20:23

CFR Cluj – Universitatea Craiova | Oltenii folosesc jucătorii de bază în derby! FCSB îşi pune toate speranţele în echipa lui Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

CFR Cluj – Universitatea Craiova este meciul care poate decide titlul în Liga 1. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu poate cuceri al cincilea titlu consecutiv. Rivala FCSB îşi pune speranţele în echipa lui Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul lui Gigi Becali are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova nu mai are niciun obiectiv în finalul de sezon, în afara barajului de Conference League. Oltenii nu pot să câștige titlul și au fost eliminați din Cupa României în semifinale, de Sepsi.

CFR Cluj – Universitatea Craiova | FCSB îşi pune toate speranţele în echipa Laurenţiu Reghecampf

Chiar dacă Mihai Rotaru anunţa că oltenii vor folosi chiar şi juniori în timpul meciului, Laurenţiu Reghecampf a utilizat cel mai bun prim „11” în derby. Cu excepţia lui Găman, care a fost rezervă în ultimele două meciuri, şi Ştefan Vlădoiu, care a fost titular ultima oară în luna februarie, antrenorul are jucătorii de bază.

O altă noutate este Bogdan Vătăjelu, care joacă în locul lui Nicușor Bancu. Căpitanul oltenilor a fost suspendat după un gest golănesc în meciul cu Sepsi din Cupa României.

Reclamă

Cum arată echipele de start pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova:

CFR Cluj: Letica – Cr. Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Birligea
Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ștefan, R. Bălan, Yuri, Cvek, Neguț, Petrila, Omrani, Sg. Buș
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Al. Crețu – Baiaram, Koljic, A. Ivan
Rezerve: Lazar, M. Constantin, Căpățînă, Nistor, Vînă, Roguljic, Gustavo, M. Danciu, Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Reclamă 4 / 0/3

Ce anunţase Mihai Rotaru înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunțat Universitatea Craiova va aborda meciul cu CFR Cluj având în minte duelul de la barajul pentru Conference League. Șansele la titlu ale FCSB-ului depind de olteni.

Dacă echipa lui Laurențiu Reghecampf pierde în Gruia, CFR e campioană pentru a cincea oara consecutiv.

„Să eliminăm din start orice discuție: Craiova nu face jocurile nimănui! Încă o dată: Universitatea nu ține cont decât de propria strategie. Mai avem 3 meciuri: cu CFR și cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ținând cont de două chestiuni: o constrângere și o intenție.

Constrângerea se referă la faptul că nu ar trebui forțați cei în pericol de accidentare. Sunt 2-3 jucători în această situație și este absolut normal să nu-i rupem înaintea barajului de Europa. Intenția este ca la un moment-dat, în aceste meciuri pre-baraj, să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii și Juniori. Un minut, 5 minute, 20 minute, vom vedea. Atenție, asta doar dacă scorul o va permite! De exemplu, dacă e 0-0 și CFR e călare pe noi, n-are rost să-i expunem pe copii.

Strategia este corectă față de club și față de suporterii Universității. Nu ne interesează nici CFR, nici FCSB”, a spus Mihai Rotaru, potrivit gsp.ro.

Recomandări
  • FCSB îşi pune toate speranţele în echipa lui Laurenţiu Reghecampf în derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și