Închide meniul

Mihai Stoica cere un titular la FCSB: „Nu poate lipsi din echipă! Ştie jocul şi joacă pentru ceilalţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2023, 9:44

Reclamă
Mihai Stoica cere un titular la FCSB: „Nu poate lipsi din echipă! Ştie jocul şi joacă pentru ceilalţi!

Mihai Stoica cere un titular la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica cere un titular la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că Damjan Djokovic nu poate lipsi din prima echipă şi că acesta este constant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Djokovic este un fotbalist care „vede” bine jocul şui îşi pune şi colegii în situaţii favorabile. Mai mult, Mihai Stoica a spus că Djokovic a jucat fără greşeală în partida cu FC U Craiova, câştigată de FCSB cu 2-1.

Mihai Stoica cere un titular la FCSB

Şi ultimul plus este Djokovic, care a jucat fără greşeală. Mie îmi place, e un jucător care niciodată n-o să coboare sub nota 7. Când marchează, creşte nota. E o părere personală şi de care avem nevoie, că ştie jocul şi care joacă şi pentru ceilalţi.

Cel mai bun meci al nostru din actuala ediţie de campionat e cel cu Craiova. Am jucat fenomenal atunci, iar pentru mine Djokovic nu poate lipsi din echipă, am spus-o atunci o zic şi acum!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

După un debut bun la FCSB, Djokovic a intrat în gura lui Gigi Becali. Mai mult, mijlocaşul croat a fost rezervă mai multe meciuri. De altfel, în momentul când a venit la FCSB, fostul mijlocaş al CFR-ului a vorbit despre posibilitatea de a fi criticat de Becali.

Reclamă

(Reporter: Ești pregătit să fii criticat? Nu de către presă, ci de către patronul propriu. Ai fost la CFR cu Ioan Varga, un proprietar mai discret) E mai puțin vizibil în presă, dar și patronul de la CFR se gândește la câți bani a dat el singur și când echipa pierde un meci important are și el emoțiile lui, doar că se exprimă diferit.

Am mai fost criticat de-a lungul carierei, asta nu înseamnă că trebuie să las capul jos. Am o vârstă, o experiență și știu că nu e cazul să fiu prea sensibil la anumite comentarii„, a declarat Damjan Djokovic pentru gsp.ro.

Djokovic câștigă la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, croatul a fost convins cu o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Becali te-a convins și cu altceva în afara banilor? Ți-a spus ceva?) Mie, direct, nu. Am citit o declarație în care spunea că el chiar vrea să câștige campionatul următor. Fiecare are părerea lui despre Becali, adevărul e că sunt puțini, el, Neluțu, Rotaru, care investesc bani mulți în fotbalul românesc. M-a atras cu declarația aceea în care spunea că e hotărât să câștige din nou titlul„, mai spunea Djokovic.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și