Închide meniul

Mihai Stoica crede că Gigi Becali a dat o lovitură de proporţii cu David Miculescu: „Nu îl credeam atât de bun! Se vor câştiga bani mulţi pe el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 10:41

Mihai Stoica crede că Gigi Becali a dat o lovitură de proporţii cu David Miculescu: „Nu îl credeam atât de bun! Se vor câştiga bani mulţi pe el!

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica crede că Gigi Becali a dat o lovitură de proporţii cu David Miculescu. Managerul general al FCSB a spus că nu se aştepta ca Miculescu să fie atât de bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mihai Stoica crede că Gigi Becali va da o adevărată lovitură financiară în momentul în care îl va vinde pe Miculescu.

Mihai Stoica crede că Gigi Becali a dat o lovitură de proporţii cu David Miculescu

”Pentru Miculescu nu este exagerată suma, la Miculescu se vor câştiga bani mulţi cred eu. Am foarte mare încredere în Miculescu. Îmi place foarte mult acest jucător, foarte, foarte mult. Din toate punctele de vedere.

În primul şi în primul rând, este un jucător care face tactic tot ce i se spune şi găseşti foarte rar jucători care au inteligenţa asta tactică.

Miculescu, pentru mine… îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun. Este foarte, foarte bun jucător. În meciul de joi m-a convins, chiar dacă alţii n-au realizat care a fost rolul lui. Este un jucător care la ora actuală a devenit indispensabil pentru noi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali

David Miculescu a fost transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali, la conferința de prezentare de la Palat. Patronul FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de 21 de ani adus de la UTA Arad.

Miculescu a semnat cu FCSB în această vară, după ce Gigi Becali a achitat clauza de 1,7 milioane de euro. Becali l-a comparat pe Miculescu cu Robert Lewandowski, super-atacantul Barcelonei, din punct de vedere al fizicului. Latifundiarul din Pipera spune că, în viitorul apropiat, atacantul român va ajunge să valoreze mai mult de 10 milioane de euro.

„Eu cred că am făcut tot ce trebuia să fac. N-aveam fundaș central, acum n-avem treabă. N-aveam atacant, acum am adus doi atacanți. Când Bogdan va fi nouar, David va fi decar. Bine, 10 îl ține Tavi, David va avea 11. A fost ambiția asta și cu Sepsi, chiar mă las ca romul la mal? Mă înec ca romul la mal? Pentru ce? Am zis că mai fac un efort. Cei mai mult m-au influențat spectatorii.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ai puțină inteligență, UTA nu mai putea să ceară procente. Trebuie să ai inteligența matematică. Noi, dacă ne calificăm, luăm vreo 800.000. Și cu mai departe, ar fi vreo 7 milioane. Plus că nu aveam cu cine să mai jucăm. Acum îl avem pe David. Poate să fie Lewandowski la fizicul pe care îl are. Să nu creadă unii că pot să-l ia pe 10 milioane. Nu dau de la mine, l-am dat pe Tănase de 28 de ani cu 3 milioane și am luat un copil de 21 de ani.”, spunea Gigi Becali în momentul în care Miculescu a fost prezentat.

David Miculescu, încântat de transferul la FCSB

Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua, este o echipă puternică şi chiar mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am şi apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună cum este Steaua. Sunt foarte bucurost că am făcut pasul acum şi vreau să îmi ajut echipa cum pot. La Steaua nu am avut (n.r. vreun idol), l-am avut doar pe Gheorghe Hagi„, a declarat David Miculescu.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și