Închide meniul

Mihai Stoica, critici dure pentru un titular cu Sparta Praga: „E inadmisibil ce a făcut!” Gestul care l-a scos din sărite pe MM

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 22:15

Reclamă
Mihai Stoica, critici dure pentru un titular cu Sparta Praga: „E inadmisibil ce a făcut! Gestul care l-a scos din sărite pe MM

Mihai Stoica, critici dure pentru un titular cu Sparta Prag

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a lansat critici dure pentru un titular cu Sparta Praga. Este vorba de Valentin Creţu, cel care a primit un cartonaş galben pentru proteste după meci şi nu va juca în prima manşă a playoff-ului din Europa League cu Lask Linz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că este inadmisibil ce a făcut Vali Creţu pentru că ştia că se află la limita suspendării.

Mihai Stoica, critici dure pentru un titular cu Sparta Praga

Ce a făcut Creţu e inadmisibil. S-a terminat meciul şi s-a dus la arbitru să protesteze, a luat „galben” şi nu va juca în play-off-ul Europa League. (…) El şi cu Dawa erau la limita suspendării„, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Cine este LASK Linz, adversara FCSB-ului din play-off-ul Europa League

Aventura europeană a FCSB-ului în cupele europene nu s-a oprit însă după înfrângerea cu Sparta Praga. Echipa lui Elias Charalambous va evolua în play-off-ul Europa League.

Pentru un loc în grupele Europa League, FCSB o va întâlni pe LASK Linz din Austria. Sezonul trecut din Bundesliga Austriei, cei de la Lask au încheiat pe locul 3, în spatele campioanei Sturm Graz şi vicecampioanei Salzburg.

Reclamă
Reclamă 4

Dubla cu FCSB va fi prima în cupele europene din acest sezon pentru austrieci, care au mai disputat trei meciuri oficiale. O victorie în cupă, o victorie în campionat cu Hartberg şi o înfrângere acasă cu Altach. Acestea sunt rezultatele austriecilor în acest debut de sezon.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical la începutul acestui an. În luna ianuarie, FCSB s-a impus cu 3-1 graţie golurilor marcate de Luis Phelipe, Florinel Coman şi David Miculescu.

Potrivit transfermarkt.com, lotul celor de la LASK Linz este cotat la 44,2 milioane de euro. Cel mai valoros jucător este Marin Ljubicic, atacantul croat cotat la 8 milioane de euro.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 5 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și