Închide meniul
Video

Mihai Stoica, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 1-2! Cum a fost surprins în autocar

Antena Sport Publicat: 1 mai 2023, 10:50

Reclamă

Mihai Stoica, criză de nervi după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a făcut o criză de nervi, după partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB, încheiată cu scorul de 1-2, în a şasea rundă de play-off. Managerul general al roş-albaştrilor a fost surprins gesticulând în autocar, chiar după terminarea duelului de pe „Ion Oblemenco”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Andrea Compagno şi Deian Sorescu. În urma succesului înregistrat în Bănie, roş-albaştrii s-au apropiat la doar trei puncte de liderul Farul.

Mihai Stoica, criză de nervi după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Mihai Stoica a fost surprins extrem de nervos, după derby-ul câştigat de FCSB cu Universitatea Craiova. Managerul general al roş-albaştrilor se afla în autocar, după finalul meciului, atunci când pare că a făcut o adevărată criză de nervi.

MM părea a se certa cu cineva la telefon, moment în care gesticula şi părea că ţipă la persoana cu care se află în apel. Totul a fost surprins de camerele de filmat, la ieşirea de pe arena „Ion Oblemenco”.

Mihai Stoica este cel în seama căruia Gigi Becali a lăsat echipa. Latifundiarul din Pipera a anunţat că se retrage, iar până la găsirea unui cumpărător, MM va fi cel care va decide totul la formaţia roş-albastră.

Reclamă

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron, precizând că Gigi Becali a cedat deja acțiunile de la club unui om potent financiar. Vestea vine după ce latifundiarul din Pipera și-a anunțat retragerea din fotbal, ca urmare a deciziilor de arbitraj luate de Horațiu Feșnic la derby-ul dintre Rapid și FCSB.

În acest context, Mihai Stoica a precizat că Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile unui alt om de afaceri, însă a evitat să-i dezvăluie identitatea.

„Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție.

Reclamă 4 / 0/3

A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile «corecte» la meciul cu Rapid.

Imixtiunea patronului? Care patron? Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute.

Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica, genial după ce Gigi Becali i-a cedat puterea la FCSB

Mihai Stoica a avut un discurs genial după ce Gigi Becali i-a cedat puterea la FCSB. Mihai Stoica spune că preluarea efectivă a conduceriii clubului nu poate fi făcută de pe o zi pe alta.

Deşi Gigi Becali l-a anunţat că va fi numărul 1 în club, Mihai Stoica spune că nu îşi dorea acest lucru pentru că „i-a ajuns”. Mihai Stoica a explicat ce paşi vor trebui să fie urmaţi pentru a deveni numărul 1.

”Nu pot să spun că îmi doream asta în 2023, dar n-am ce să fac. Aş fi vrut uşor-uşor să am mai puţină responsabilitate, în niciun caz mai multă. Mi-a ajuns. Uită-te la barba mea, zici ca sunt Moş Crăciun în aprilie”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și