Închide meniul

Mihai Stoica, cuvinte de laudă pentru Rapid: „Am fi penibili să spunem că nu-i luăm în calcul pentru titlu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 10:20

Mihai Stoica, cuvinte de laudă pentru Rapid: Am fi penibili să spunem că nu-i luăm în calcul pentru titlu!”

Gheorghe Mustață a intervenit în scandalul dintre Mihai Stoica și Leo Strizu, de la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă pentru Rapid. Managerul general de la FCSB susține că o ia în calcul, pe trupa lui Adrian Mutu, pentru lupta la titlu, mai ales după evoluția din meciul cu FC Botoșani, câștigat de giuleșteni cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Rapid se află pe locul 3 din Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

Mihai Stoica, cuvinte de laudă pentru Rapid

Mihai Stoica susține că o ia în calcul pe Rapid pentru lupta la titlu. Totodată, oficialul de la FCSB a vorbit în termeni laudativi despre Dragoș Grigore, pentru golul marcat în FC Botoșani – Rapid, 1-2.

„Da, luăm și Rapidul în calcul pentru lupta la titlu. Am fi chiar penibili să spunem că nu, pentru că noi tot ne schimbăm locul din clasament cu ei.

E o mare revenire pentru Rapid, Dragoș Grigore. Chiar știu și când e născut, că e născut odată cu Tudorel Stoica. Indiferent de vârsta lui, el nu poate să fie niciodată rezervă. L-am cunoscut, e un jucător serios, un jucător profesionist, care a făcut treabă la toate echipele la care a fost.

Reclamă

Dacă s-ar fi marcat altfel golul doi al Rapidului, poate că aș fi spus că nu meritau victoria, dar după această perlă de gol nu pot să spun că nu au meritat să câștige. În plus, Rapid a arătat mai bine de la intrarea lui Dragoș Grigore.

Sunt 100% convins că Rapid va juca pe Giulești meciul cu noi, chiar dacă rețeta financiară ar fi mai bună pe Național Arena pentru ei. E normal, una e un stadion de 14.000 de locuri, alta e un stadion de aproape 60.000 de locuri.

Pe Național Arena s-ar umple stadionul de rapidiști, dar s-ar umple și de steliști, așa pe Giulești sunt ei, e terenul lor, normal că o să dorească să joace acolo meciul cu noi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a numit jucătorul de la Rapid care îl dezamăgește

Daniel Pancu susține că este dezamăgit de evoluțiile lui Alexandru Ioniță, deși, în meciul cu FC Botoșani, a oferit un assist la golul de 1-0 pentru Rapid.

„Sunt mulțumit, când văd o foarfecă la ultima fază… A fost un joc cu puține acțiuni. Adi a schimbat în minutul 82, a trecut la o linie cu cinci fundași, pentru a securiza rezultatul, dar a primit gol și jucătorul care a intrat să securizeze 1-0 a marcat un super-gol.

Să rămânem cu partea frumoasă, cu ultima fază. Sincer, nu-l vedeam (n.r. pe Dragoș Grigore să marcheze astfel). El marchează goluri, dar marchează cu capul, la faze fixe.

Un alt plus, intrarea lui Papeau, se simte că are bucuria de a juca fotbal, în comparație cu Ioniță, care iar a ieșit la pauză și trebuie să-și recapete bucuria de a juca fotbal. Antrenorul are dreptate, eu sunt de partea antrenorului, pentru că Ioniță nu trece prin cea mai bună perioadă.

Rapid este altă echipă în deplasare. Sunt unii jucători cu o oarecare reținere, să nu-i spun frică, în a intra în dueluri cu adversarii. Acasă, aleargă altfel, e altceva. Astăzi a fost o situație mai specială, pentru că joacă din trei în trei zile, a fost frig afară”, a declarat Daniel Pancu, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, cuvinte de laudă pentru Rapid
  • 57 de ani are Mihai Stoica

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și