Închide meniul

Daniel Pancu a numit jucătorul de la Rapid care îl dezamăgește: „Trebuie să-și recapete bucuria de a juca fotbal!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 8:56

Daniel Pancu a numit jucătorul de la Rapid care îl dezamăgește: Trebuie să-și recapete bucuria de a juca fotbal!”

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist

Daniel Pancu, într-o conferință / as.ro

Daniel Pancu a numit jucătorul de la Rapid care îl dezamăgește! Fostul căpitan al formației giuleștene consideră că Alexandru Ioniță trebuie să-și recapete bucuria de a juca fotbal, pentru a-și reintra în formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniță a jucat doar 45 de minute în partida FC Botoșani – Rapid, 1-2, fiind schimbat la pauză cu Jayson Papeau.

Daniel Pancu a numit jucătorul de la Rapid care îl dezamăgește

Daniel Pancu susține că este dezamăgit de evoluțiile lui Alexandru Ioniță, deși, în meciul cu FC Botoșani, a oferit un assist la golul de 1-0 pentru Rapid.

„Sunt mulțumit, când văd o foarfecă la ultima fază… A fost un joc cu puține acțiuni. Adi a schimbat în minutul 82, a trecut la o linie cu cinci fundași, pentru a securiza rezultatul, dar a primit gol și jucătorul care a intrat să securizeze 1-0 a marcat un super-gol.

Să rămânem cu partea frumoasă, cu ultima fază. Sincer, nu-l vedeam (n.r. pe Dragoș Grigore să marcheze astfel). El marchează goluri, dar marchează cu capul, la faze fixe.

Reclamă

Un alt plus, intrarea lui Papeau, se simte că are bucuria de a juca fotbal, în comparație cu Ioniță, care iar a ieșit la pauză și trebuie să-și recapete bucuria de a juca fotbal. Antrenorul are dreptate, eu sunt de partea antrenorului, pentru că Ioniță nu trece prin cea mai bună perioadă.

Rapid este altă echipă în deplasare. Sunt unii jucători cu o oarecare reținere, să nu-i spun frică, în a intra în dueluri cu adversarii. Acasă, aleargă altfel, e altceva. Astăzi a fost o situație mai specială, pentru că joacă din trei în trei zile, a fost frig afară”, a declarat Daniel Pancu, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu, în al nouălea cer după Botoşani – Rapid 1-2

„Am trecut de la agonie la extaz într-un minut. Mă bucur că am câştigat, pe un teren greu. A fost un meci echilibrat. Calitatea noastră şi-a spus cuvântul. Am fost frustrat după golul de 1-1, n-a fost o fază lucrată a lor, a fost interceptată, a fost un şut uşor pentru Moldovan. Dar speranţa moare ultima, tot timpul am sperat.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. despre Jayson Papeau) L-au călcat atunci când au sărit la cap, dar a intrat foarte bine în meci, a dat pasă la golul doi. Cei care au intrat şi-au adus aportul la victorie.

Să vedem, să ajungem cât mai sus. Sperăm să fim pe podium, la asta lucrăm”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu FC Botoșani.

„Au fost toate ingredientele în seara asta. Am simţit frustrare când ne-au egalat. A fost pe final. E important că am avut putere, şi ne bucură acest lucru. Rapid speră să termine pe podium, vom juca meci de meci cu gândul de a câştiga.

Ne-am indeplinit obiectivul principal, acela de a ne caifica în play-off. Vom trage linie după aceste două ultime etape. Vom vedea unde ne vom poziţiona.

Nu mai e niciun secret că suntem peste tot acasă. Indiferent de zi, indiferent de vreme, suporterii ne încurajează din primul minut. Suntem un tot unitar!”, a spus și Dragoș Grigore.

În prezent, Rapid se află pe locul 3 din Liga 1, cu 52 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și