Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Alo, domnu’ Petrescu! Cam viciere!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2022, 13:10

Mihai Stoica a răbufnit după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Alo, domnu Petrescu! Cam viciere!

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a răbufnit după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Managerul general al FCSB a spus că echipa sa mai trebuie să primească un penalty la un duel între Mitrea şi Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mihai Stoica susţine că a fost viciere de rezultat. Faza incriminată s-a produs la scorul de 1-1, când arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

Mihai Stoica a răbufnit după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Alo, domnu’ Radu Petrescu (care te uiți foarte atent) și domnu’ Chivulete de la VAR, e procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno. Nu chiar ce i s-a întâmplat lui Dawa cu Anderlecht, dar tot penalty. Iar, având în vedere că bate bine al nostru, cam viciere. Că se făcea 2-1 pentru noi„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în prima repriză la Universitatea Craiova – FCSB. Cum a reacționat Ion Crăciunescu

Care a fost verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în primele 45 de minute ale derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 11-a a Ligii 1. Ion Crăciunescu a comentat, la pauză, deciziile luate de Radu Petrescu. Doar la penalty-ul acordat în favoarea echipei lui Mirel Rădoi a avut o reacție categorică!

Mai întâi, Joonas Tamm a intervenit decisiv la Jovan Markovic, care scăpase spre poarta apărată de Târnovanu. Jucătorul oltenilor a căzut, iar „centralul” nu a stat pe gânduri și a arătat punctul de la 11 metri.

Reclamă

Radu Petrescu a primit confirmarea și din cabina VAR, iar Bogdan Mitrea a deschis scorul, în minutul 32. Ion Crăciunescu i-a dat dreptate.

Penalty, împingere indiscutabil. Este fault clar, să vă uitați și la picior. Se duce și cu brațul stâng, îl îndepărtează, îl împinge și cu piciorul„, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Ce mai controversat moment al jocului a avut loc în prelungirile primei reprize. În minutul 45+5 a primit penalty și FCSB, după ce Nicușor Bancu și Andrea Compagno au dat cap în cap. Italianul a trecut, iar Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Chiar dacă fundașul Universității Craiova a protestat și i-a transmis arbitrului că nu a faultat, nu l-a mai putut îndupleca. S-a considerat că a fost o imprudență.’

Reclamă 4 / 0/3

Este o fază filmată cam din satelit, cam de departe. Este foarte greu să vezi toate detaliile. Arbitrul se lasă jos, nu știi dacă se ciocnesc întâmplător. (Moderator: Este penalty sau nu?) Dar nu vreți să vedem faza din minutul 6?„, a declarat fostul mare arbitru, care a evitat să anunțe cu exactitate dacă a fost sau nu penalty.

Chiar Andrea Compagno, fostul atacant al lui FC U Craiova 1948, a marcat de la 11 metri, în minutul 45+6. A fost al doilea său gol la FCSB și al 7-lea stagional.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fostu ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

Andrea Compagno: „Mai bine nu ne uităm la clasament!”

Andrea Compagno se teme că FCSB ar putea ieși din cursa pentru titlu încă de la finalul sezonului regulat. Atacantul italian, transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție categorică la finalul partidei.

Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut un meci important pentru noi, nu pentru celelalte lucruri.

Reclamă

E o perioadă foarte slabă pentru noi și când jucăm bine, și când nu jucăm prea bine, punctele nu vin. Trebuie să muncim, să dăm totul la antrenament. Sper să fim mai puternici după pauza competițională. Sigur că putem mai bine, avem jucători cu calitate mare, dar trebuie să facem puțin mai mult.

Sincer nu mă uit pe clasament, mă uit la fiecare meci. Trebuie să aducem prima victorie, acum e mai bine să nu ne uităm! Dacă nu schimbăm, dacă nu dăm 100%, mai mult, sigur (n.r. că pot rata play-off-ul). Trebuie să schimbăm ceva.

Trebuia să fie puțin mai multă atenție. La mine e clar penalty-ul, nu am înțeles de ce a avut nevoie de tot timpul ăsta, e penalty! Nu am înțeles pentru ce a mai ascultat 5-6 meciuri„, a declarat Andrea Compagno.

Recomandări
  • Mihai Stoica a răbufnit după Universitatea Craiova – FCSB 2-1
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și