Închide meniul

Mihai Stoica, declarație dură despre Universitatea Craiova: „Mi s-a părut cea mai slabă de până acum!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 februarie 2023, 21:27

Mihai Stoica, declarație dură despre Universitatea Craiova: Mi s-a părut cea mai slabă de până acum!”

Mihai Stoica, dezvăluiri despre coşmarul prin care trece Ionuţ Panţîru la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o declarație dură despre Universitatea Craiova, care o fost învinsă de Farul Constanța, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Mihai Stoica, declarație dură despre Universitatea Craiova

Mihai Stoica s-a declarat uimit de jocul foarte slab pe care Universitatea Craiova l-a arătat în prima repriză cu Farul Constanța. Totuși, acesta consideă că meciurile din play-off vor fi echilibrate.

„Tot respectul pentru competitoare, Universitatea Craiova mi s-a părut probabil cea mai slabă de până acum, în prima repriză cu Farul.

Eu spun că va fi echilibru şi cele mai bune echipe din ligă sunt în primele şase locuri de acum”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1

Sorin Cârțu susține că este dezamăgit de prestația Universității Craiova de la meciul cu Farul Constanța. În același timp, spune că este încrezător că trupa lui Eugen Neagoe se va revanșa la următorul meci din campionat, cel cu CFR Cluj.

„Sunt dezamăgit, supărat și nu vreau să fac nu știu ce comentariu. Treaba lui ce zice Vătăjelu! Mă abțin! Nu vorbesc acum… după mine… știi cum e, nu trebuie să renunți niciodată până nu e matematic. Asta e șansa la fotbal, când vine etapa următoare. Ce dacă următorul meci e cu CFR? Am mai făcut partide destul de bune”, a spus Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Viorel Moldovan, discurs critic la adresa Universității Craiova

Nici Viorel Moldovan nu este mulțumit de modul în care Universitatea Craiova se exprimă în teren, motiv pentru care, în opinia sa, trupa lui Eugen Neagoe nu se poate lupta la titlul de campioană, în actualul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu poţi să emiţi pretenţii la campionat când tu nu ai o linie, nu eşti constant. Dacă câştigai la Farul, veneai la şase puncte, deci se comprimau, toate erau acolo.

Bun, se înjumătăţesc punctele, mai sunt meciuri, dar mă refer la joc. Şi nu de când e Eugen Neagoe antrenor. Jocul la Craiova suferă.

Nu văd un joc interesant, un joc care să îţi dea încredere şi să zici «da, ne bazăm pe jocul echipei şi ne putem bate la titlul de campioană»”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Eugen Neagoe: „Noi am jucat slab!”

„Noi am jucat slab, știu, am văzut, dar să rupi jocul așa, să dai un asemenea penalty, nu am văzut. Noi inventăm regulamente. Ce să pună piedică, atunci când el are mingea? Dacă erau adversarii acolo, ce să facă? Prima dată a dat fault în atac. Eu cred că a fost fault în atac. Ce să mai conteze, dacă noi inventăm regulamente.

Nu trebuie să dăm penalty că vrem noi, că ne trezim noi și dăm penalty cum vrem noi. Eu zic că a fost fault în atac, dar nu mai contează ce zic eu. Ce, la VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare când s-au dus oamenii la VAR și nu au dat penalty.

Noi știm cât de slab am jucat. Nu aș putea să vă spun foarte multe, am discutat puțin cu jucătorii. O să facem o analiză. Mai erau încă 45 de minute și nu puteam să schimb toată echipa. 

Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să intrăm mai agresivi, lucru pe care nu l-am făcut. Adversarul a plecat în spatele nostru, noi nu am fost atenți să plecăm cu el. Acum nu are niciun rost să intrăm în subiect.

Reclamă

Cu siguranță vom arăta altfel. Mai multe nu pot să vă spun, trebuie să analizăm. Nu este nimic pierdut în acest moment, mai sunt încă 6 etape. Iar după se poate întâmpla orice. Problema este la noi, noi trebuie să ne schimbăm atitudinea, trebuie să intrăm altfel pe teren”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, la finalul meciului cu Farul.

În următorul meci din campionat, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe CFR Cluj. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și