Închide meniul

Mihai Stoica, despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Gigi Becali gândeşte cu voce tare”

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 23:40

Reclamă
Mihai Stoica, despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Gigi Becali gândeşte cu voce tare

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş, în FCSB - FC Nordsjaelland / Profimedia

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB. Revenit în această vară la formaţia roş-albastră după 10 ani, Chiricheş nu a apucat să evolueze foarte mult la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşteptările din partea internaţionalului român au fost mari, dar acesta s-a accidentat după numai şapte meciuri. Indisponibil deja de o lună, este de aşteptat ca Vlad Chiricheş să mai lipsească încă una.

Mihai Stoica, despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB

Vlad Chiricheş are cel mai mare salariu de la FCSB, 400.000 de euro pe an. Gigi Becali, patronul liderului din Liga 1, a dat de înţeles că regretă aducerea lui Chiricheş, în condiţiile în care acesta primeşte un salariu uriaş pentru fotbalul românesc şi este indisponibil.

În ciuda declaraţiilor făcute de Gigi Becali, Mihai Stoica este părere că patronului lui FCSB nu îi pare rău de banii cheltuiţi cu Vlad Chiricheş sau cu alţi jucători care nu joacă.

„Gigi Becali gândeşte cu voce tare la toate emisiunile la care este invitat pe calea undelor.

Reclamă

Sub nicio formă nu e genul care să-i pară rău sau se gândească câţi bani a cheltuit cu Chiricheş şi nu joacă, cu Panţîru şi nu joacă.

Trece la capitolul pierderi, doar că gândeşte cu voce tare. Şi lui îi pare rău că nu joacă, şi lui Chiricheş îi pare rău că nu joacă, tuturor ne pare rău că nu joacă.

Săptămâna viitoare iese pe teren. Cam în 3-4 săptămâni revine. După pauza internaţional. Am spus, la începutul lui noiembrie”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali susține că regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, mai ales că fusese avertizat de apropiați de fragilitatea fizică a fundașului de 33 de ani.

Chiricheș are un salariu anual de 500.000 de euro, dar s-a accidentat după 7 meciuri și 518 minute disputate în tricoul liderului din Liga 1.

În acest context, Becali speră să găsească o formulă prin care să se înțeleagă cu Chiricheș, jucătorul cu cel mai mare salariu de la FCSB, 40.000 de euro pe lună.

„Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult.

Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000.

De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Vlad Chiricheș are o clauză specială în contractul cu FCSB. Înțelegerea nu poate fi ruptă în cazul unei accidentări

Potrivit unei clauze din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB, înțelegerea acestuia nu poate ruptă în cazul unei accidentări. Astfel, fundașul s-a asigurat că nu va fi dat afară de la vicecampioana României, dat fiind faptul că în ultima perioadă a avut mai multe probleme din cauza accidentărilor.

Reclamă

„Accidentarea în antrenamente sau în timpul meciurilor nu constituie un motiv întemeiat de încetare a contractului înainte de termen și nici un motiv pentru modificarea remunerației fotbalistului”, este una dintre clauzele din contractul lui Vlad Chiricheș, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro.

Din cauza accidentării suferite la Arad, Vlad Chiricheș este așteptat să revină pe teren în jurul finalului lunii octombrie. Acesta ar putea face parte din lotul lui Elias Charalambous pentru derby-ul cu Rapid, care este programat pe data de 4 noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și