Închide meniul

Mihai Stoica, despre Toni Petrea: „Sunt curios să-l văd”. Ce spune după victoriile cu Steaua şi Rapid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 octombrie 2022, 14:00

Mihai Stoica, despre Toni Petrea: „Sunt curios să-l văd. Ce spune după victoriile cu Steaua şi Rapid

Mihai Stoica, despre Toni Petrea

Mihai Stoica, despre Toni Petrea / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre Toni Petrea, noul antrenor al Chindiei Târgovişte. Oficialul de la FCSB e curios să vadă cum va reuşi să se muleze fostul tehnician de al roş-albaştrilor pe stilul defensiv al celor de la Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, lui Petrea îi merge bine la Târgovişte: a eliminat CSA Steaua din Cupa României şi a bătut-o pe Rapid în Liga 1 în primele două partide disputate pe banca Chindiei.

Mihai Stoica a vorbit despre Toni Petrea, noul antrenor al Chindiei Târgovişte

„Sunt curios să-l văd pe Toni Petrea, care e un antrenor ofensiv la o echipă obişnuită să se apere.

Din păcate nu a fost în cupele europene cu noi, când am avut nevoie, ca să dovedească dacă poate califica echipa în cupele europene”, a spus Meme, citat de orangesport.ro.

Toni Petrea, după Chindia – Rapid 2-1

Toni Petrea, în culmea fericirii după Chindia – Rapid 2-1. Toni Petrea şi-a luat revanşa în faţa celor de la Rapid. Petrea a fost demis de la FCSB chiar după ce a pierdut în faţa echipei lui Mutu. Revenit în Liga 1, la Chindia Târgovişte, Petrea a reuşit să îl învingă pe Mutu.

Reclamă

Toni Petrea a obţinut o victorie uriaşă pe banca Chindiei Târgovişte: 2-1 cu Rapid. Aceasta a fost prima victorie obţinută de Chindia în acest sezon al Ligii 1. La finalul partidei, Toni Petrea a fost extrem de fericit pentru victoria echipei sale.

„Ne bucură această victorie, nu am realizat nimic. E un punct de plecare. E o victorie de moral împotriva unei echipe bune a campionatului. Sper să îi ţin pe toţi jucătorii în priză. Sperăm să jucăm în decembrie 2022 să jucăm la Târgovişte, din ce am vorbit cu autorităţile.

E important că am debutat cu o victorie. Am suferit în repriza a doua, dar chiar şi aşa am reuşit să marcăm. Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Mă bucură faptul că jucătorii au stat foarte bine, au luptat până la ultima picătură. Consider că am meritat această victorie. Eu îmi văd de treabă, sunt la Chindia acum, vreau să ne salvăm de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu la fiecare joc încerc să le transmit jucătorilor să intre cu gândul la victorie. Acum este fotbal niciodată nu ştim ce se întâmplă, dar azi îi felicit pentru cum s-au prezentat. Eu zic că avem un lot foarte bun„, a spus Toni Petrea la digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și