Închide meniul

Mihai Stoica, detalii despre negocierile cu fundaşul croat: „A picat! Am bătut palma prin viu grai! Era la plajă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 22:11

Reclamă
Mihai Stoica, detalii despre negocierile cu fundaşul croat: „A picat! Am bătut palma prin viu grai! Era la plajă!

Mihai Stoica a criticat un "tricolor", după Belarus - România 0-0

Mihai Stoica într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica a dat detalii despre negocierile cu fundaşul croat. Deşi părea că transferul se va face, totul a picat în ultimul moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că totul a picat după ce misteriosul fundaş croat s-a răzgândit şi a cerut un contract valabil pe 2 ani. Becali i-a oferit un contract valabil pe un an, cu opţiune prelungire pentru încă unul.

Mihai Stoica, detalii despre negocierile cu fundaşul croat

Şi Mihai Stoica a dat detalii despre negocierile pe care le-a avut pentru transferul fundaşului croat.

Au fost niște discuții. Când totul părea că se materializează, nu s-a mai făcut. Am bătut palma metaforic, chiar și prin viu grai, ne-am și văzut. Un agent era la plajă în Portugalia, unul în România, jucătorul era la plajă în Croația. Ieri era făcut transferul, astăzi nu mai este.

A picat, astăzi m-a întrebat ceva ce stabiliserăm deja. Când vezi că un jucător nu este decis, mai bine nu faci transferul. Sunt foarte mulți fundași centrali, putem oferi și noi condiții destul de bine. Nu trebuie să te limitezi. Avem din ce alege, important este să facem alegerile corecte”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care transferul fundaşului croat la FCSB a picat

Gigi Becali a anunţat că FCSB se va reorienta dacă fundaşul central croat nu va mai ajunge la echipă. Patronul de la FCSB nu vrea să mai ofere contracte mai lungi de un an, aşa cum şi-a dorit jucătorul croat.

„E un croat. S-a înţeles un an plus un an. Şi el a zis că nu poate să fie 2 ani? Ne-am înţeles pe un an şi aşa să facem. Trebuia să semneze azi, era contractul pe un an plus un an. El voia 2 ani. Vii la FCSB şi semnezi pe un an. O să mai luăm încă un fundaş central neapărat, dacă nu vine croatul ăsta”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că FCSB se va reorienta dacă fundaşul central croat nu va mai ajunge la echipă. Patronul de la FCSB nu vrea să mai ofere contracte mai lungi de un an, aşa cum şi-a dorit jucătorul croat.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu nimic. Nici nu ştiu ce spuneţi. Am spus că este un ortodox pe care am putea să îl luăm. Nu am mai avut nevoie. Fundaşi dreapta avem vreo 3. Fundaşul central l-am luat. Stau acum să memorez nume? Ştiu că viza a luat, dar nu i-a luat viza. Contractul e semnat. Nu mai are rost să discutăm de un jucător care este al nostru. A făcut astăzi vizita medicală astăzi. Eu rezolv treburile şi gata. A semnat şi Djokovic”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și