Închide meniul

Problemă uriaşă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea lipsi la meciul cu CFR Cluj! De ce depinde prezenţa lui în teren

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 9:45

Reclamă
Problemă uriaşă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea lipsi la meciul cu CFR Cluj! De ce depinde prezenţa lui în teren

Florinel Coman ar putea lipsi la meciul cu CFR Cluj

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului / Hepta

Problemă uriaşă pentru FCSB. Chiar dacă a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene şi, ca atare, ar trebui să fie suspendat doar la partida de Cupă a FCSB-ului, Florinel Coman ar putea lipsi la meciul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul arbitru FIFA Marius Avram a subliniat că, în cazul în care centralul meciului FCSB – Oţelul 0-2, a scris în raportul partidei că Florinel Coman a luat intenţionat al doilea galben, atacantul „roş-albaştrilor” va fi suspendat şi pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Problemă uriaşă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea lipsi la meciul cu CFR Cluj

Dacă Bârsan a scris în raportul de joc că Florinel Coman a luat intenționat acest al doilea galben, Comisia de Disciplină e obligată să-l suspende două etape.

Raportul a fost întocmit imediat după meci, în cabină, în prezența celui de la LPF. O astfel de atitudine nu trebuie acceptată pentru că-ți pierzi respectul ca arbitru în fața jucătorilor. Pentru injurii la adresa unui oficial se acordă roșu direct. E clar, se vede și pe cameră”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

În minutul 90+3, este acest dialog în care-l întreabă ‘ce, ce, ce vrei?’.

Reclamă

Aici, acest lucru nu trebuia trecut cu vederea, pentru că aici în mod clar i se adresează arbitrului. Bârsan trebuia să ia măsuri pentru că nu e normal să te înjure în față un jucător. Este nepermis. Arbitrul vede, îl aude, așa ceva nu trebuie să se întâmple pe terenul de joc”, a precizat Marius Avram.

Viorel Moldovan: „La noi fotbalul e șmecherie”

Fostul internaţional Viorel Moldovan a comentat scenele în care a fost implicat Florinel Coman în timpul partidei cu Oţelul. Chiar înainte de fluierul final, Florinel Coman a văzut cel de al doilea cartonaş galben.

Multă lume l-a acuzat pe atacantul FCSB-ului că a căutat cel de al doilea galben, pentru a nu absenta din derby-ul cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

La noi fotbalul e șmecherie, societatea e șmecherie, politica e șmecherie, totul e șmecherie. Din păcate, asta este situația. Trebuie să fii șmecher. O mare parte din vină o are arbitrul Bîrsan, care a fost foarte, foarte slab. Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit!”, a declarat Viorel Moldovan la primasport.ro.

Răspunsul lui Florinel Coman atunci când a fost întrebat dacă a vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

Florinel Coman a fost protagonistul unei faze controversate în prelungirile partidei. Atacantul FCSB-ului a văzut al doilea galben, iar multă lume l-a acuzat că l-a căutat.

Coman a fost întrebat despre acest lucru după meciul pierdut de FCSB cu Oţelul, negând că a căutat cel de al doilea galben.

E îngrijorare. În ultimele meciuri am marcat din faze fixe, nu mai avem acelaşi randament, noi, atacanţii.

Marcăm doar din faze fixe, e o problemă, Steaua (n.r.: FCSB) nu a fost obişnuită aşa niciodată.

Puteam să ne desprindem, dar până la urmă trebuie să ne gândim că e bine că s-au încurcat şi celelalte echipe.

Clar nu ne-am relaxat, ne-am gândit să venim, să jucăm fotbal şi să câştigăm acest meci. Era o şansă uriaşă să mergem la 8 puncte (n.r.: de CFR Cluj).

Reclamă

„Arbitrul mi-a spus că sunt nervos”

E vina noastră, mai ales a jucătorilor din atac.

Suporterii ne-au încurajat, am vorbit cu ei, sperăm să câştigăm etapa viitoare.

Mi s-a părut fault la primul gol, dacă nu s-a dat, asta este.

(n.r: la primul galben) A vrut să îmi dezlege şireţurile. La al doilea galben stau în faţa mingii şi mi-a arătat imediat cartonaşul galben. Mi-a spus că sunt nervos (n.r.: centralul Bârsan).

„Orice jucător vrea să joace fiecare meci”

(n.r: despre al doilea galben) Orice jucător vrea să joace fiecare meci. Nu m-am gândit niciodată să beneficiez de acest lucru. E o dezamăgire, cu toţii suntem vinovaţi pentru joc.

Un joc total jalnic, am fost jalnici cu toţii.

(Nu ai avut niciun moment gândul că vei lipsi de la partida de la Cluj?) Nu, am fost nervos pentru că nu mi-a ieşit nimic.

Trebuie să ridicăm capul, să o scoatem, o luăm pe noi.

(n.r.: despre grupa României de la EURO) Belgia pleacă uşor favorită, să spun aşa, noi o să fim subestimaţi, cum am fost şi în această grupă pe care am avut-o.

Pare că ne convine, uitându-ne la cum s-a terminat grupa. Mergem să facem un EURO foarte bun. Nu ştiu ce să vorbesc, am văzut că îşi dau foarte mulţi cu părerea, sunt luni buni înainte”, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și