Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre arbitrajul video: „Am auzit că ar fi un cod”

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 18:55

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre arbitrajul video: Am auzit că ar fi un cod”

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire uluitoare despre arbitrajul video

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire uluitoare despre arbitrajul video! Managerul general de la FCSB a vorbit despre procedurile din camera VAR de la meciurile din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la introducerea sistemului de arbitraj video în România au apărut mai multe controverse legate de modul în care oficialii din camera VAR intervin la anumite faze din partide. Acum, „MM” a făcut un apel și a cerut ca discuțiile dintre arbitri să fie publice, așa cum se întâmplă în marile campionate ale Europei.

Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre arbitrajul video. Ce a spus despre procedurile VAR

Potrivit lui Mihai Stoica, oficialii din camera VAR ar folosi un „limbaj codat” pentru a da de înțeles centralilor că un jucător ar trebui să primească cartonașul galben în timpul meciurilor.

Dezvăluirea oficialului de la FCSB are legătură cu faptul că sitemul de arbitraj video poate interveni în timpul meciurilor doar în cazul în care un jucător ar trebui să primească cartonașul roșu. Totuși, „MM” a dezvăluit că oficialii din camera VAR au găsit o modalitate pentru a-i spune centralului să ofere și cartonașul galben.

„Vrem să auzim şi noi discuţiile de la fazele litigioase. Italia le publică, Anglia le publică. Noi nu vrem să retrogradăm arbitiri valoroşi. Am auzit că ar fi un cod când ar fi de galben, VAR-ul ar spune: Nu e roşu, nu e roşu. Şi atunci îi dă galben. Dar în mod normal nu ar trebui să intervină. Vrem să auzim ce vorbesc, să vedem dacă sunt poveşti”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Florinel Coman

Mihai Stoica a dezvăluit că Florinel Coman se confruntă cu o răceală teribilă, care l-a afectat şi în timpul meciului cu Rapid. MM susţine că „Mbappe de România” a fost la un pas să rateze derby-ul de pe Arena Naţională, din cauza faptului că se simţea foarte rău înaintea meciului.

De asemenea, Mihai Stoica a mai declarat că şedineţele de recuperare de la vraciul Marijana au fost foarte dificile, deoarece a efectuat şi sesiuni de antrenamente dure.

„Coman a jucat bolnav, cu o răceală groaznică. În momentul în care tuşea îl durea capul. Foarte rău s-a simţit. S-a discutat până cu 4 ore înainte de meci dacă să joace. Nu ne pare rău, a jucat bine. A jucat până la sfârşit. E în formă.

Reclamă 4 / 0/3

La Marijana (n.r. vraciul Marijana Kovacevic) nu faci doar proceduri, te şi antrenezi. Antrenamente foarte grele. A răcit groaznic”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și