Închide meniul

„Se simte foarte rău! A jucat bolnav!” Mihai Stoica, anunţ îngrijorător despre starea lui Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 16:48

Reclamă
„Se simte foarte rău! A jucat bolnav! Mihai Stoica, anunţ îngrijorător despre starea lui Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid

Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre starea lui Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid. MM susţine că extrema stânga a roş-albaştrilor s-a simţit foarte rău în timpul duelului de pe Arena Naţională, însă în ciuda acestui fapt, a ales să joace în partida cu rivalii giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a revenit pe teren în duelul cu Rapid, după accidentarea suferită. Acesta a efectuat şedinţe de recuperare la vraciul Marijana, pentru a putea fi apt pentru derby.

Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid

Mihai Stoica a dezvăluit că Florinel Coman se confruntă cu o răceală teribilă, care l-a afectat şi în timpul meciului cu Rapid. MM susţine că „Mbappe de România” a fost la un pas să rateze derby-ul de pe Arena Naţională, din cauza faptului că se simţea foarte rău înaintea meciului.

De asemenea, Mihai Stoica a mai declarat că şedineţele de recuperare de la vraciul Marijana au fost foarte dificile, deoarece a efectuat şi sesiuni de antrenamente dure.

„Coman a jucat bolnav, cu o răceală groaznică. În momentul în care tuşea îl durea capul. Foarte rău s-a simţit. S-a discutat până cu 4 ore înainte de meci dacă să joace. Nu ne pare rău, a jucat bine. A jucat până la sfârşit. E în formă.

Reclamă

La Marijana (n.r. vraciul Marijana Kovacevic) nu faci doar proceduri, te şi antrenezi. Antrenamente foarte grele. A răcit groaznic”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Octavian Popescu l-a scos din sărite pe Mihai Stoica la derby-ul cu Rapid

Octavian Popescu l-a scos din sărite şi pe Mihai Stoica la derby-ul pierdut de FCSB cu Rapid, scor 1-2. MM s-a enervat că Tavi Popescu a primit foarte uşor cartonaş galben în derby-ul cu Rapid şi va fi suspendat pentru partida cu FC U Craiova.

„Primul vinovat e Tavi Popescu, e un comportament de iresponsabil. Pinti i-a spus să nu ia galben, că nu avem sub 21, dar a luat. Clar va plăti pentru asta. Eu înțeleg că e un cod, dar vreau să aud și eu discuțiile arbitrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi e un copil bun. Când te trezești vedetă peste noapte, poți să calci strâmb la un moment dat. Mă interesează că se antrenează bine, că nu fumează, nu bea, nu se joacă jocuri video. E a doua oară când face un gest infantil și el a mai fost eliminat cu Rapid. Eu nu consider că e o cauză pierdută, cred că e deja fotbalist, doar că nu traversează o perioadă bună, mai ales că poziția lui e ocupată de Coman„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și