Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman. Ce s-ar fi întâmplat, la VAR, în CFR – FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 21:23

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman. Ce s-ar fi întâmplat, la VAR, în CFR – FCSB

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman

Mihai Stoica, anunţ despre golul anulat de Sebastian Colţescu / Colaj captură Digi Sport/Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman, din timpul meciului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 19-a a Ligii 1. Oficialul liderului din Liga 1 s-a revoltat, după cea mai controversată fază a derby-ului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 55, a avut loc o fază care a fost dezbătută aprins. Florinel Coman a înscris superb, cu un şut de la 30 de metri de poartă, însă Sebastian Colţescu nu a validat reuşita, pe motiv de fault comis de Valentin Creţu asupra lui Philip Otele.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre discuţia dintre Sebastian Colţescu şi George Găman

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Mihai Stoica a izbucnit şi acuză că a fost o viciere de rezultat. A anunţat ce discuţie s-ar fi purtat între „centralul” partidei şi arbitrul din cabina VAR.

Nu am vorbit cu arbitrii. S-a întâlnit team manager-ul nostru, Marius Ianuli, cu el, iar Colțescu, de față cu el, îi spunea lui Găman: ‘De ce m-ai chemat?’. Eu cred că mai degrabă discuțiile alea se poartă când sunt doar oficialii în vestiar, nu să audă altcineva. Șmecherii din astea am văzut multe la viața mea.

Reclamă

Găman îl cheamă pe Colțescu și își depășește atribuțiile încălcând protocolul, dar vinovatul principal rămâne Colțescu, care schimbă decizia, deși nu vede ceva clar.

Eu n-am crezut că mai pot vedea asemenea arbitraje în 2023, cu VAR. Acum au fost faulturi clare, cu meci televizat în direct, cu VAR. Cu toate astea, lași fault la Compagno, fault la Ngezana și multe altele. Lași jocul liber, dar nu lăsa faulturi. Când nu e fault, tu anulezi o asemenea capodoperă?„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat incredibil de VAR

„Mbappe” a înscris un gol care l-ar fi făcut mândru şi pe adevăratul Kylian Mbappe, dar bucuria lui a fost de scurtă durată. VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor, la un duel între Creţu şi Otele.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu a susţinut că a fost fault la duelul dintre Creţu şi Otele şi că golul a fost anulat pe drept de Sebastian Colţescu.

E ok și nu e ok. Decizia în sine e una clară. Faultul este evident, deci apărătorul lovește mingea, într-adevăr, dar după ridică piciorul și faultează. Faultul e evident, numai că arbitrul putea să preîntâmpine faza asta, să oprească jocul.

Nu l-a oprit, lasă impresia că faza e corectă, iar pe urmă îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el o arătase că o gestionase foarte bine.

Protocolar sună cam așa: dacă tu ai controlat faza și ești sigur pe ea, nu te mai întoarce VAR-ul, dar, în esență, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru CFR. Așa stau lucrurile”, a spus Porumboiu, citat de gsp.ro.

Şi Ion Crăciunescu a anunţat că golul marcat de Florinel Coman a fost anulat corect de Sebastian Colţescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și