Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2024, 22:49

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024. Darius Olaru, Adrian Şut şi Ştefan Târnovanu sunt jucătorii de la FCSB care au fost în lotul de la EURO, plus Florinel Coman care va pleca de la campioană la arabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit că cei 3 jucători i-au cerut permisiunea lui Edi Iordănescu să plece mai devreme pentru a veni mai rapid la echipă pentru a se antrena. Mihai Stoica a dezvăluit că aceştia nu au găsit avion direct şi că oricum nu se punea problema să joace în Supercupa cu Corvinul.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024

„Nu am găsit decât bilete cu escală în Belgrad. Ajungeau, în cel mai bun caz, la patru jumătate în după amiaza asta. Ei i-au cerut permisiunea lui Edi să plece mai repede, pentru că echipa pleacă în seara asta, la 9:30 ora Germaniei. Ei ar fi vrut să vină să se antreneze astăzi. Bine, nu se punea problema (n.r. să joace).

Nu pot să schimbe două avioane, să vină cu două ore pe maşină, să îl bagi să se antreneze … nu eram iresponsabili. Şi le-am zis că nu are niciun sens. Este exclus să joace mâine. Plus că băieţii ăia chiar au muncit foarte mult în cantonamentul din Olanda, cum s-ar simţi unul care ştie că începe că vine altcineva şi joacă? Eu nu ştiu dacă voiau sau nu să joace. Ne pretindem că suntem şi noi puţin profesionişti, nu putem să facem circul ăsta„, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024

Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024. România a încheiat parcursul la turneul final din Germania în faza optimilor de finală, după înfrângerea în faţa Olandei, scor 0-3.

Reclamă
Reclamă 4

Decizia le aparţine în totalitate jucătorilor, potrivit lui Elias Charalambous, care voia să le dea mai multe zile libere lui Darius Olaru, Ştefan Târnovanu şi Adrian Şut.

„Să fiu sincer, aseară, după meci, jucătorii mi-au scris că vor să vină azi la antrenament. Le-am spus că au mâine liber, apoi, de vineri, vor veni să se antreneze cu noi.

Noi am vrut să le dăm câteva zile libere, dar nu au vrut, au vrut să se antreneze cu echipa. Asta spune multe”, a declarat Elias Charalambous, înaintea Supercupei României dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:32

Gigi Becali a refuzat 10 milioane de euro pentru Florinel Coman: „El ştie bine discuţiile!”

11:15

LIVE VIDEOProgramul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa de sprint, amânată din cauza ploii

11:12

Giovanni Becali a făcut anunţul momentului despre Dennis Man: „Semnează luni sau marţi!”. E tot mai aproape de transferul vieţii!

11:08

Max Verstappen şi Lando Norris, imagini virale alături de minunea de 17 ani a Angliei! Cine e Luke Littler

10:21

Nota umilitoare pe care Kylian Mbappe a primit-o în L’Equipe pentru prestaţia din meciul cu Portugalia

10:19

„A pierdut casa la cămătari, dormea prin scări de bloc!” Florin Niţă a trecut prin momente cumplite până să fie titular la EURO

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și