Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre schimbarea de la FCSB care i-a fost benefică lui Malcom Edjouma: „Nu putea să joace!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 0:04

Mihai Stoica, dezvăluiri despre schimbarea de la FCSB care i-a fost benefică lui Malcom Edjouma: „Nu putea să joace!

Mihai Stoica, sfat pentru Edi Iordănescu înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB/ Hepta

Mihai Stoica a oferit dezvăluiri despre schimbarea de la FCSB, care i-a fost benefică lui Malcom Edjouma. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că mijlocaşul francez a fost convins cu greu să-şi schimbe poziţia de joc, fapt care a fost necesar odată cu revenirea lui Adrian Şut. Totul s-a întâmplat pe vremea când Nicolae Dică îi antrena pe vicecampioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma este cel mai în formă jucător de la FCSB, după pauza de iarnă. Mijlocaşul a reuşit să marcheze trei goluri, în ultimele două etape, mai exact în victoriile roş-albaştrilor cu CFR Cluj şi Voluntari.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre schimbarea de la FCSB care i-a fost benefică lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica a declarat că au existat numeroase discuţii despre postul pe care va evolua Malcom Edjouma la FCSB. Mijlocaşul francez a refuzat iniţial să-şi părăsească postul de mijlocaş defensiv, post pe care îl ocupa pe vremea când Adrian Şut era accidentat.

Astfel, MM susţine că membrii staff-ului de la FCSB l-au convins cu greu pe Edjouma să evolueze pe o poziţie mai ofensivă în cadrul echipei roş-albastre, deoarece acesta era de părere că nu poate face faţă.

Cu toate acestea, schimbarea s-a dovedit una benefică pentru Malcom Edjouma, dovada fiind evoluţia acestuia din ultimele meciuri ale FCSB-ului.

Reclamă

„Dacă ştiţi ce discuţii au fost, că el nu poate juca poziţia asta (n.r. – inter)… Întrebaţi-l pe Nicolae Dică ce discuţii au fost şi pe vremea aia, că el zicea că nu poate să joace mai sus. Edjouma zicea! Dică îl vedea mai sus. Dică nu l-a prins pe Şut, l-a prins foarte puţin, că el a fost accidentat cât a fost Nicolae Dică.

Ideea era că vorbisem şi cu Nicolae. Dacă vine Şut, Edjouma să urce puţin şi Edjouma zicea că nu poate să joace acolo. Eu îl văd şi optar, şi decar. El e un jucător care poate să facă diferenţa, se descurcă pe spaţii mici foarte bine. Nu mă aşteptam să marcheze atât de mult”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Malcom Edjouma, jucătorul preferat al lui Adrian Ilie de la FCSB

Adrian Ilie şi-a ales jucătorul preferat de la FCSB, iar acesta este Malcom Edjouma. Fostul atacant susţine că mijlocaşul roş-albaştrilor face diferenţa la mijlocul terenului, chiar dacă nu iese prea mult în evidenţă pe parcursul meciurilor. Totodată, „Cobra” a avut cuvinte de laudă şi pentru Darius Olaru, căpitanul vicecampionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Ilie l-a lăudat pe Malcom Edjouma, pentru evoluţia din partidele FCSB-ului. „Cobra” este de părere că mijlocaşul francez este cel mai constant jucător din lotul lui Mihai Pintilii.

„Îmi place (n.r. Malcom Edjouma). Am spus, chiar dacă nu are meciuri foarte bune, face o diferență undeva în timpul meciului. Și, din punctul meu de vedere, este cel mai constant din echipă, cel mai echilibrat. El și cu Olaru”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Malcom Edjouma, cotat la 1,2 milioane de euro, evoluează la FCSB din iarna lui 2022, când era transferat de la Botoşani. În actuala stagiune, mijlocaşul francez de 26 de ani a bifat 31 de meciuri pentru trupa roş-albastră, în care a reuşit să marcheze opt goluri şi să ofere trei asisst-uri.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și