Închide meniul

Mihai Stoica, dialog aprins despre situaţia lui Elias Charalambous, la FCSB: „Eu sunt un mincinos? Ştii tu mai bine ce e la noi?”

Dan Roșu Publicat: 5 februarie 2024, 12:28

Reclamă
Mihai Stoica, dialog aprins despre situaţia lui Elias Charalambous, la FCSB: „Eu sunt un mincinos? Ştii tu mai bine ce e la noi?

Mihai Stoica, dialog aprins despre situaţia lui Elias Charalambous, la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui interviu - Hepta

Mihai Stoica a avut un dialog aprins despre situaţia lui Elias Charalambous, la FCSB. Oficialul liderului s-a contrat cu Dan Udrea, în direct la Orange Sport, după de moderatorul a susţinut că Mihai Pintilii e antrenorul principal de la FCSB, chiar dacă în acte este Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mihai Stoica: ”Tu ai fost cu noi în Olanda. Ţi s-a părut că Elias e martor, că stă şi se uită la antrenamente?”.

Dan Udrea: ”Dar ce, un antrenor care nu e principal, e martor?”.

Mihai Stoica, dialog aprins despre situaţia lui Elias Charalambous, la FCSB

Mihai Stoica: ”Cum adică nu e principal Charalambous?”.

Dan Udrea: ”Nu e Pintilii principal?”.

Reclamă

Mihai Stoica: ”Nu, Charalambous e principal!”.

Dan Udrea: ”Ok, eu nu vorbesc în acte…”.

Mihai Stoica: ”Pintilii era principal înainte să vină Elias. Cum adică nu e principal Charalambous?”.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Udrea: ”Am înţeles. Părerea mea este că Pintilii este antrenorul A1. Nu spun că Charalambous nu face antrenamente. Am fost în cantonament şi am văzut, dar dacă cineva mă întreabă cine este antrenor principal la FCSB, părerea mea că e Mihai Pintilii”.

Mihai Stoica: ”Adică, eu sunt un mincinos şi tu ştii mai bine, din studio, ce e la noi la bază. Dacă eu spun că Charalambous este principal, înseamnă că aşa este, pentru că nu mint. Eu nu spun că e principal, el este principal”.

Dan Udrea: ”Dumneavoastră aţi spus că, eu dacă spun că nu e principal, stă şi nu face nimic. Nu înseamnă asta”.

Mihai Stoica: ”Poate şi Dună era cine-ştie-ce. Dună făcea ceva?”.

Dan Udrea: ”Făcea, da”.

Mihai Stoica: ”Ai fost la multe antrenamente la FC Voluntari”, a fost dialogul dintre cei doi.

Ciprian Marica surprinde chiar înainte de FCSB – Farul

Pe de altă parte, Ciprian Marica a surprins înainte de FCSB – Farul Constanţa, meci ce va avea loc luni, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1. Acţionarul minoritar al constănţenilor anunţă că nicio echipă din Liga 1 nu îi poate opri pe roş-albaştrii din drumul spre titlu.

Reclamă

„Se pare că nu. Nu le poate sta nimeni în calea câștigării campionatului anul ăsta. Dar pare deocamdată. Rămâne de văzut. Campionatul e un joc de anduranță și trebuie să fii permanent acolo în formă

Au început bine. Și-au furat startul. Dacă până acum FCSB ne obișnuia să își revină așa pe la mijlocul campionatului și să înceapă să joace.

Chiar ei spuneau: ‘Eh, suntem la început, n-am intrat în formă’. Uite că anul ăsta le-a ieșit de la început și nu întâmplător sunt pe primul loc. Au cea mai în formă echipă. Trebuie să recunoaștem„, a declarat Ciprian Marica pentru fanatik.ro.

Farul a început anul cu două victorii şi este fără eşec, în campionat, din luna noiembrie. Constănţenii o pot depăşi pe Universitatea Craiova în cazul unui nou succes şi să se apropie de podium.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și