Închide meniul

Mihai Stoica, discurs manifest la adresa arbitrajului din Liga 1: „N-ai cuvinte!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2022, 22:16

Mihai Stoica, discurs manifest la adresa arbitrajului din Liga 1: „N-ai cuvinte!

Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după Rapid - FCSB 1-0

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica discurs manifest adresa arbitrajului românesc, după ce a văzut prestația lui Adrian Cojocaru în FC Voluntari – U Cluj 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a enervat la două faze petrecute în meciul de la Voluntari. Prima dată, a acuzat un penalty neacordat pentru clujeni la un henț în careu al lui Ricardinho. Apoi, MM a precizat că Romario Pires trebuia să fie eliminat pentru intrarea cu talpa pe tibia lui Cristian Costin.

Mihai Stoica, discurs manifest la adresa arbitrajului românesc

„(n.r. – despre hențul lui Ricardinho) Este inimaginabil să treci cu vederea această fază. L-as ruga fierbinte pe Kyros Vassaras să ne explice această fază, din cauza căreia U Cluj a pierdut poate două puncte. N-ai cuvinte!

(n.r. – despre faultul lui Romario) Pentru mine e cartonaș roșu! E un atac foarte periculos. Se duce cu piciorul peste minge”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În acest sezon s-a introdus în premieră arbitrajul video în România.

Reclamă

Ce salariu are Kyros Vassaras la CCA

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru român recunoscut la nivel mondial, a dezvăluit că Vassaras încasează lunar 8500 de euro pentru funcția pe care o ocupă la Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA).

VAR-ul o să ne ajute, dar nu o să se încheie cu greșelile. Uitați-vă ce observatori sunt la Liga 1, ce membrii fac parte din Comisia Centrală. Am depus cerere la președintele și nu mi-a răspuns nici până acum. Ce pot să gândesc eu despre acest om? Cum vor ei să îndrepte arbitrajul românesc?

Ce caută o persoană din Grecia să conducă arbitrajul românesc? Stă în Grecia și îi intră 8.500 de euro”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit sport.ro, în decembrie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Vassaras este șeful CCA de mai bine de șapte ani. În cariera lui de arbitru, grecul a fost la centru în 42 de meciuri de UEFA Champions League, dintre care și o semifinală.

Recomandări
  • Mihai Stoica, discurs manisfest la adresa arbitrajului din Liga 1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! Vezi toate știrile
Citește și