Închide meniul

Mihai Stoica, după amenda primită de la Comisia de Disciplină: „Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly”

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 23:20

Reclamă
Mihai Stoica, după amenda primită de la Comisia de Disciplină: „Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly

Mihai Stoica, în stare de şoc înainte de Belarus - România

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica a reacţionat după amenda primită de la Comisia de Disciplină a FRF. Managerul general de la FCSB a primit un avertisment şi trebuie să plătească suma de 5000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Mihai Stoica, Gigi Becali şi Ioan Varga au fost şi ei amendaţi de Comisia de Disciplină. Patronul de la FCSB trebuie să plătească 25.000 de lei, în timp ce patronul de la CFR Cluj a primit o amendă mai mare, de 50.000 de lei.

Mihai Stoica, după amenda primită de la Comisia de Disciplină: „Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly”

Mihai Stoica a reacţionat la scurt timp după ce a fost amendat de Comisia de Disciplină a FRF. Oficialul celor de la FCSB a contestat sancţiunea:

”Am fost amendat pentru o convorbire imaginară. Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly. Aşa ar merita. E strigător la cer!

Am spus că Vidican vorbea singur: «E de roşu». «Hai, mă, nu e de roşu, o lăsăm aşa». Pentru asta a fost amenda aceea. Mi se pare o chestie care nu are nicio noimă şi niciun temei”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, Mihai Stoica şi Ioan Varga au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF. Cei trei au fost reclamaţi de CCA, în timp ce Becali şi Varga au fost reclamaţi şi de FRF. În total a fost vorba despre cinci plângeri, iar Comisia de Disciplină a FRF a decis să îi avertizeze pe cei trei şi să îi amendeze.

Mihai Stoica, detalii despre negocierile cu fundaşul croat

Mihai Stoica a dat detalii despre negocierile cu fundaşul croat. Deşi părea că transferul se va face, totul a picat în ultimul moment.

Gigi Becali a spus că totul a picat după ce misteriosul fundaş croat s-a răzgândit şi a cerut un contract valabil pe 2 ani. Becali i-a oferit un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Mihai Stoica a dat detalii despre negocierile pe care le-a avut pentru transferul fundaşului croat.

„Au fost niște discuții. Când totul părea că se materializează, nu s-a mai făcut. Am bătut palma metaforic, chiar și prin viu grai, ne-am și văzut. Un agent era la plajă în Portugalia, unul în România, jucătorul era la plajă în Croația. Ieri era făcut transferul, astăzi nu mai este.

A picat, astăzi m-a întrebat ceva ce stabiliserăm deja. Când vezi că un jucător nu este decis, mai bine nu faci transferul. Sunt foarte mulți fundași centrali, putem oferi și noi condiții destul de bine. Nu trebuie să te limitezi. Avem din ce alege, important este să facem alegerile corecte”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și