Close

Mihai Stoica, enervat de Octavian Popescu: „Nu trag de el, a pierdut echipa!”. Cine sunt „impostorii” la care ar fi apelat atacantul

Avatar photo

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 23 septembrie 2022, 22:20

Mihai Stoica a fost enervat de Octavian Popescu, atacantul de 19 ani care nu a înscris niciun gol în acest sezon pentru FCSB. „Perla” lui Gigi Becali şi-a pierdut şi locul în primul 11 la vicecampioana României.1

Reclamă
Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

MM a dezvăluit că avea aşteptări mari de la tânărul jucător. Şi-ar fi dorit ca Tavi Popescu să apeleze la ajutorul său. „Nu trag de el!”, a ţinut să afirme managerul general al lui FCSB.

Reclamă

Mihai Stoica, enervat de Octavian Popescu: „Nu trag de el, a pierdut echipa!”

Jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României a apelat şi la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut. Decizia l-a enervat pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului e sigur că cei care îl sfătuiesc

E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, îi va fi foarte greu să joace acum.

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai are interesul meu.

Reclamă

Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach, de atunci am văzut toţi ce joacă. Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro a apelat la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut.

Octavian Popescu vrea să revină la forma care l-a făcut pe Becali să viseze la 50 de milioane de euro. Promite să înceapă chiar la Londra.

Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu la sport.ro.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
3
oct.
22:46
Mihai Stoica, o nouă aroganță la adresa lui Edi Iordănescu: „Florinel Coman a stat 10 zile degeaba la națională!”
3
oct.
22:32
Adrian Porumboiu, scandalizat de acuzaţiile de hărţuire sexuală pentru Devis Mangia: „E ruşinos! Doar ca să vorbesc îmi trebuie tone de lămâi!”
3
oct.
22:17
Verdictul specialistului, după golul anulat lui Alexandru Albu, în Chindia – Rapid: „Este incredibil”
3
oct.
21:56
Adrian Mutu i-a trezit amintiri lui Toni Petrea în prima repriză din Chindia – Rapid! :) Decizia luată de antrenorul Rapidului
3
oct.
21:53
Decizie incredibilă a lui Lucian Rusandu în Chindia – Rapid. A anulat uluitor golul lui Alexandru Albu
3
oct.
21:48
Mihai Stoica a anunţat un obiectiv îndrăzneţ la FCSB, după victoria cu FC Argeş: „Cred că avem şanse. Vom avea o echipă mult mai bună”
3
oct.
21:43
Mihai Stoica, fermecat de un antrenor din Liga 1: „A dat multe lovituri! E fantastic, îi cam nimerea!”
3
oct.
20:58
Reacţia lui Eugen Neagoe, după gestul incredibil făcut în partida cu Botoşani: „Eu doar i-am arătat ochelarii! Îmi pare rău dacă i-am jignit!”
3
oct.
20:58
Mihai Teja, sub presiune după Botoşani – U Cluj 1-1: „E normal ca lumea să fie nemulţumită”
3
oct.
20:50
Chindia – Rapid 2-1. Victorie uluitoare pentru trupa lui Toni Petrea! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată din Liga 1, după un meci cu două goluri anulate de VAR
Pe același subiect
Mihai Stoica, într-o conferință de presă pentru FCSB
Liga 1 • 3 oct., 22:46
Mihai Stoica, o nouă aroganță la adresa lui Edi Iordănescu: „Florinel Coman a stat 10 zile degeaba la națională!”
Mihai Stoica, într-o conferință de presă
Liga 1 • 3 oct., 21:48
Mihai Stoica a anunţat un obiectiv îndrăzneţ la FCSB, după victoria cu FC Argeş: „Cred că avem şanse. Vom avea o echipă mult mai bună”
Mihai Stoica, anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB
Liga 1 • 3 oct., 21:43
Mihai Stoica, fermecat de un antrenor din Liga 1: „A dat multe lovituri! E fantastic, îi cam nimerea!”
Close