Închide meniul

Mihai Stoica este convins că FCSB poate da lovitura cu Eduard Radaslavescu: „A costat foarte mulţi bani”

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2022, 9:02

Mihai Stoica este convins că FCSB poate da lovitura cu Eduard Radaslavescu: „A costat foarte mulţi bani

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru

Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB/ Profimedia

  • Mihai Stoica, convins că FCSB a dat lovitura cu Eduard Radaslavescu
  • Tânărul mijlocaş a fost adus de la Farul, la „pachet” cu Radu Boboc

Eduard Radaslavescu este noua „perlă” de la FCSB, după cum afirmă chiar Mihai Stoica. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că mijlocaşul de doar 18 ani este un jucător de perspectivă, care poate ajuta trupa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica are încredere deplină în Eduard Radaslavescu, după ce Gigi Becali l-a transferat de la Farul. Tânărul mijlocaş este comparat de MM cu Florinel Coman, şi el adus la o vârstă fragedă la FCSB.

Mihai Stoica este convins că FCSB a dat lovitura cu Eduard Radaslavescu

Mihai Stoica a comparat transferul lui Eduard Radaslavescu la FCSB, cu cel al lui Florinel Coman. Căpitanul roş-albaştrilor a fost transferat tot de la Farul, în urmă cu 5 ani, în schimbul a trei milioane de euro.

Reclamă

Totodată, managerul general al FCSB a mai măturisit că Gigi Becali a ţintit un transfer de perspectivă, exact ca în cazul lui Dennis Man, pentru care a încasat o sumă de transfer record.

„Radaslavescu este comparabil cu ce era Coman, jucător de mare perspectivă la Hagi. A costat bani, foarte mulţi, din perspectiva asta.

Reclamă

Radaslavescu, pentru mine, este exact la nivelul la care era Coman atunci, chiar dacă Florinel jucase şi câştigase campionatul, e un jucător care la 17 ani deja juca în Liga 1. Gigi a vrut neapărat să ia un jucător de mare perspectivă, cum a făcut şi cu Man”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB vrea să mai transfere un atacant! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica a anunțat că FCSB caută în continuare un atacant, chiar dacă roș-albaștrii au realizat nu mai puțin de opt transferuri în această vară.

Mihai Stoica a intrat în discuții cu fanii celor de la FCSB pe Facebook și, din vorbă în vorbă, a anunțat că roș-albaștrii încă caută soluții pentru întărirea ofensivei.

Reclamă 4 / 0/3

„Fundaș central de picior stâng e o prostie, nu prea există (cine se lamentează pentru că nu avem caută pete în soare, aștept exemple de mari fundașu de picior stâng)… dacă Tavi va juca stânga, oricând Miculescu sau Olaru pot suplini poziția de număr 10… suntem chiar echilibrați, încă nu am renunțat la un alt număr 9, deci le recomand unora să își păstreze hate-ul pentru alte critici”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook.

FCSB o va întâlni pe Mioveni, în etapa a 4-a din Liga 1. Roş-albaştrii au avut un start modest în campionat, având două remize şi un eşec. În ultima etapă, trupa lui Nicolae Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

Mihai Stoica, nervos pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost foarte nervos pe jucătorii de la FCSB după meciul cu Dunajska Streda din turul trei preliminar Conference League. MM e supărat că roș-albaștrii s-au retras în apărare, deși adversarii jucau în 10 oameni.

În minutul 68, Dunajska Streda a rămas în inferioritate numerică, după un fault comis de Kruzliak asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă. FCSB a marcat la doar un minut după ce slovacii au rămas în 10 oameni, dar Mihai Stoica își dorea și mai multe goluri.

„Pot fi probleme la retur. Am fost foarte nervos după meci și foarte nemulțumit de faptul că la 1-0 pentru noi, când ei erau în 10 oameni, noi n-am stăpânit jocul. Noi n-am mai ajuns la poartă, în schimb ei au ajuns la poarta noastră! Ne-am pierdut organizarea.

Avem și o problemă, deoarece n-avem jucători cu experiență în cupele europene. În plus, românul – și nu doar românul – are o frică de succes. Când ai 1-0, joci 11 vs. 10, unii au tendința de a juca mai precaut. Dar noi n-am jucat nici precaut! Poate așa a trebuit să se întâmple, ca Gigi să mai facă niște eforturi și să completeze lotul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu