Închide meniul

FCSB vrea să mai transfere un atacant! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Încă nu am renunțat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 august 2022, 8:22

FCSB vrea să mai transfere un atacant! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Încă nu am renunțat!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a anunțat că FCSB caută în continuare un atacant, chiar dacă roș-albaștrii au realizat nu mai puțin de opt transferuri în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a dezlănțuit pe piața transferurilor în ultima săptămână. Luni au fost prezentați David Miculescu și Bogdan Rusu, iar vineri au fost anunțați Radu Boboc, Eduard Radaslavescu și Marco Dulca.

FCSB caută atacant! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica a intrat în discuții cu fanii celor de la FCSB pe Facebook și, din vorbă în vorbă, a anunțat că roș-albaștrii încă caută soluții pentru întărirea ofensivei.

„Fundaș central de picior stâng e o prostie, nu prea există (cine se lamentează pentru că nu avem caută pete în soare, aștept exemple de mari fundașu de picior stâng)… dacă Tavi va juca stânga, oricând Miculescu sau Olaru pot suplini poziția de număr 10… suntem chiar echilibrați, încă nu am renunțat la un alt număr 9, deci le recomand unora să își păstreze hate-ul pentru alte critici”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook.

Sursa: Facebook

FCSB o va întâlni pe Mioveni, în etapa a 4-a din Liga 1. Roş-albaştrii au avut un start modest în campionat, având două remize şi un eşec. În ultima etapă, trupa lui Nicolae Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

Reclamă

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

Mihai Stoica a anunţat că al patrulea transfer pe care îl ţintea Gigi Becali nu se face. Becali şi-ar fi dorit să mai aducă un atacant, dar acest transfer nu se va face.

S-a închis, dar nu se face. Nu ştiu ce credea lumea, dar nu se face„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nicolae Dică este mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor mărturiseşte că era nevoie de întăriri.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Mihai Stoica, nervos pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost foarte nervos pe jucătorii de la FCSB după meciul cu Dunajska Streda din turul trei preliminar Conference League. MM e supărat că roș-albaștrii s-au retras în apărare, deși adversarii jucau în 10 oameni.

În minutul 68, Dunajska Streda a rămas în inferioritate numerică, după un fault comis de Kruzliak asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă. FCSB a marcat la doar un minut după ce slovacii au rămas în 10 oameni, dar Mihai Stoica își dorea și mai multe goluri.

„Pot fi probleme la retur. Am fost foarte nervos după meci și foarte nemulțumit de faptul că la 1-0 pentru noi, când ei erau în 10 oameni, noi n-am stăpânit jocul. Noi n-am mai ajuns la poartă, în schimb ei au ajuns la poarta noastră! Ne-am pierdut organizarea.

Avem și o problemă, deoarece n-avem jucători cu experiență în cupele europene. În plus, românul – și nu doar românul – are o frică de succes. Când ai 1-0, joci 11 vs. 10, unii au tendința de a juca mai precaut. Dar noi n-am jucat nici precaut! Poate așa a trebuit să se întâmple, ca Gigi să mai facă niște eforturi și să completeze lotul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • FCSB vrea să mai transfere un atacant
  • Anunțul făcut de Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și