Închide meniul

Negocieri cu un titular de la FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica: „Au fost discuţii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 13:06

Reclamă
Negocieri cu un titular de la FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica: „Au fost discuţii

Negocieri cu un titular de la FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica

Profimedia

Negocieri cu un titular de la FCSB pentru prelungirea contractului. Mihai Stoica a apus că au avut loc discuţii preliminare cu Risto Radunovic, unul dintre cei mai constanţi jucători de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de la FCSB a dezvăluit că au fost discuţii despre posibilitatea ca Risto Radunovic să îşi prelungească contractul. Fundaşul muntenegrean mai are contract cu FCSB până iarna viitoare.

Negocieri cu un titular de la FCSB

Au fost nişte discuţii cu Radunovic. El mai are contract până la anul, în decembrie. E ok. Poate va prelungi, poate va rămâne până în decembrie. El a venit în iarnă, mai sunt şi contracte d-astea: vine în iarnă, pleacă în iarnă.

Toţi sunt plătiţi ok. Din moment ce au semnat contracte, sunt plătiţi ok. Noi nu avem diferenţe aşa de mari cum au fost pe vremuri. Nu avem diferenţe aşa mari, de aproape 10 ori mai mari. Banii se iau, salariile sunt bune.

Am avut nişte discuţii dacă să ne aşezăm la masă să discutăm despre un nou contract sau nu, atât. Bine că a fost sănătos. Atâta timp cât Panţîru era accidentat, era singurul nostru fundaş stânga. Acum, cu Panţîru aproape de revenire şi cu Cristi Ganea care poate acoperi trei posturi nu se știe ce se întâmplă„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost deranjat de o solicitare a lui Risto Radunovic! Iată ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB l-a ţinut minte pe muntenegrean. Recent, a dat o declaraţie în care l-a lăudat pe Cristi Ganea.

Potrivit gsp.ro, Risto Radunovic i-a cerut lui Gigi Becali să îi fie mărit salariul chiar după ce FCSB a pierdut titlul contra Farului. Radunovic câştigă 150.000 de euro pe sezon, iar cererea l-a scos din sărite pe Gigi Becali.

Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până în iunie 2024. Peste numai 3 luni va putea semna cu orice echipă din postură de jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Radunovic a încercat să obţină o mărire de salariu după ce s-a încheiat campionatul, potrivit sursei citate, dar se pare că momentul ales nu a fost cel mai bun. Nu numai că Becali nu i-a mărit salariul, dar a început să se şi gândească la soluţii pentru postul de fundaş stânga.

Recent, Cristi Ganea a fost lăudat de Gigi Becali. În ianuarie 2021, atunci când l-a transferat de la Astra Giurgiu, Becali a plătit 400.000 de euro pentru Radunovic. Jucătorul era cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com. După evoluţiile bune din tricoul lui FCSB, cota fundaşului muntenegrean a crescut, iar Radunovic este evaluat acum la 1,3 milioane de euro.

Mi-a plăcut foarte mult și Cristi Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun. Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”, declara Gigi Becali pentru primasport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și