Închide meniul

Mihai Stoica, fascinat de un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul: „A fost omul meciului”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2022, 22:10

Mihai Stoica, fascinat de un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul: „A fost omul meciului

Mihai Stoica, ironii după accidentarea lui David Popovici

Mihai Stoica, pe gazonul Arenei Naţionale / Profimedia

Mihai Stoica a fost fascinat de Billel Omrani, în victoria obţinută de FCSB pe terenul celor de la Petrolul, scor 2-0. Managerul gerenal al roş-albaştrilor susţine că atacantul francez a fost cel mai bun de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a bifat a doua partidă pentru FCSB, de la transferul său din septembrie. Francezul a contribuit cu pasă decisivă la golul marcat de Joyskim Dawa, pentru 1-0.

Jucătorul care l-a fascinat pe Mihai Stoica, în Petrolul – FCSB

Mihai Stoica a declarat că a trăit la capacitate maximă duelul dintre Petrolul şi FCSB. Managerul roş-albaştrilor l-a remarcat pe Billel Omrani, care a avut o evoluţie solidă în a doua victorie consecutivă obţinută de trupa lui Nicolae Dică în Liga 1.

Totodată, MM a mărturisit că francezul este şi o prezenţă plăcută în vestiarul FCSB-ului, fiind cel care îi mobilizează pe colegi.

„Chiar am trăit intens meciul. Faza de la golul 2 m-a dat jos. Am observat că arbitrii analizează dacă nu cumva a fost henț la Dawa. În loc de golul de 2-0, putea fi penalty pentru ei…

Reclamă

Jocul din primele 30 de minute a fost extraordinar. La cum l-am început, numai o neșansă teribilă ne-ar fi făcut să nu câștigăm. Am avut două bare, am arătat foarte bine.

Omrani a fost omul meciului pentru mine! Am descoperit un jucător cu inimă, extrem de important în vestiar, mobilizator. Nu știu dacă făcea asta și la CFR. Este un tip care e mereu pozitiv”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Gigi Becali, laude pentru Billel Omrani, după Petrolul – FCSB

Gigi Becali a comentat evoluţia lui Billel Omrani, din ultima partidă a FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor este convins că atacantul francez va deveni o piesă importantă în cadrul echipei lui Nicolae Dică, fiind încă departe de potenţialul său maxim.

Reclamă 4 / 0/3

„Ai văzut, Omrani, dacă are valoare? Şi-a creat repede relaţii de joc. Şi mai are, e la 60% din potenţial. E prieten cu mingea, are valoare. Nu-l trădează mingea”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Billel Omrani a fost adus în septembrie de FCSB, după ce a rămas liber de contract în urma despărţirii de CFR Cluj. Până la transferul la echipa roş-albastră, atacantul nu mai evoluase într-o partidă pentru o echipă de club din luna mai.

Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul

Basarab Panduru a fost impresionat de Billel Omrani, după Petrolul – FCSB 2-0. Fostul internaţional român este de părere că atacantul a contribuit masiv la victoria echipei sale, în ciuda meciurilor puţine din ultima perioadă.

„Începutul nu i-a fost favorabil. Uşor, uşor începe să intre în joc. Are doi adversari în faţă, trece printre ei. El face faza de la primul gol, trece de amândoi, ajunge acolo, pasează pentru Dawa.

Chiar şi faza de la golul doi, el dă mingea pe poziţie viitoare pentru Cordea dintr-o poziţie nefirească. Una peste alta, nu a arătat rău, ţinând cont că el nu joacă de trei luni„, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la FCSB
  • MM a comentat victoria roş-albaştrilor cu Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și